Santini presenteert speciale wielerkleding ter ere van slotrit Tour de France

maandag 5 december 2022 om 15:16
Santini presenteert speciale wielerkleding ter ere van slotrit Tour de France

foto's: Santini

Santini heeft een speciale set wielerkleding gepresenteerd ter ere van de iconische finish van de Tour de France op de Champs-Élysées. De Italiaanse kledingproducent heeft voor het ontwerp inspiratie geput uit het stervormige Place Charles-de-Gaulle waarop de fameuze Arc de Triomphe staat.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De kledingset, die de naam Trionfo (Italiaans voor Triomf) draagt, heeft een motief van het plein dat ook bekend staat als de Place de l’Étoile, vanwege zijn de 12 wegen die vanuit de rotonde vertakken. Daarnaast zijn het blauw-wit-rood van de Franse vlag en het geel van de gele leiderstrui van La Grande Boucle in de kleding verwerkt.

De kledingset bestaat uit een shirt, ondershirt, fietsbroek, handschoenen, koerspetje en sokken.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone