Ridley en Eddy Merckx zetten met verkoopweekend fietsen van De Lie en Bardet in de opruiming
foto: Cor Vos
vrijdag 9 februari 2024 om 11:57

Ridley en Eddy Merckx zetten met verkoopweekend fietsen van De Lie en Bardet in de opruiming

Materiaalzone Omdat Belgian Cycling Factory geen fietsen meer levert aan wielerploegen Lotto Dstny en Decathlon AG2R La Mondiale, zet het Belgische bedrijf de oude koersfietsen te koop tijdens een verkoopweekend. De (oude) fietsen van de merken Ridley en Eddy Merckx zijn te verkrijgen op 17 en 18 februari.

Het sponsorcontract tussen Belgian Cycling Factory en Lotto Dstny is na afgelopen seizoen vroegtijdig beëindigd. Reden voor de fietsfabrikant uit België om de Ridley-fietsen van de ploeg te verkopen aan het bredere publiek tijdens een speciaal verkoopweekend. Ook de oudere Eddy Merckx-fietsen van de samenwerking met het toenmalige AG2R La Mondiale worden aangeboden.

De Belgische fabrikant geeft aan dat de oude fietsen van onder meer Caleb Ewan, Arnaud De Lie, Thomas De Gendt en Romain Bardet technisch gecontroleerd en goedgekeurd zijn. Elke fiets is in goede staat en vertoont hoogstens enkele lakschade.

De Ridley-fietsen worden aangeboden vanaf 3.500 euro, terwijl de fietsen van het vroegere AG2R La Mondiale vanaf 2.199 euro te verkrijgen zijn. Alle fietsen worden in verschillende maten en met diverse materialen uitgestald. Betalen kan cash of met bank- of kredietkaart. De fietsen zijn te koop op zaterdag 17 februari tussen 9.00 en 16.00 uur, en zondag 18 februari tussen 9.00 en 12.00 uur bij Flanders’ Bike Valley, aan de Tervantstraat 2b in Beringen.

Klik hier voor meer informatie

RIDE Magazine
3 Reacties
9 februari 2024 12:23
Kunnen deze ook online te zien zijn?
Ben wel nieuwsgierig alvorens ik naar België rijdt er voor.
  9 februari 2024 13:45
  als het fietsen van AG2R zijn, dan zijn ze van 2019 of 2020. Daarna fietste AG2R op BMC. Ik heb online een advertentie van Wim de Vos Oosterhout gezien. Hij adverteerde met de ridleys van Lotto Soudal van afgelopen jaar. prijzen tussen 3900 en 4500
  9 februari 2024 18:07
  Is het een fiets met weinig kilometers en vooral over denkeien dan kun je prima deal vinden. Alleen weet je dat niet.
  En kopen bij Wim Vos moet je alleen doen wanneer je zelf servicen kunt aan je fiets. Dat zit er bij VOS niet bij en moet je met je velo naar de lokale mechanieken die weer denkt "hedde er wirvzo inne die onscniks gunt".
  Die zal eea maken maar wel volle mep doorrekenen,

Om te reageren moet je ingelogd zijn.