Koers & Materiaal #02: Eet en drink als een prof!
 
9 Reacties
Yo Schippie, knal er maar in !
30 maart 2018
Wat is de mening hier op Wielerflits eigenlijk over Maurten? Verder had ik wel iets meer inhoud van het item verwacht. Dit is wel heel basic en wellicht alleen relevant als je net begint met fietsen.
30 maart 2018
No nonsense tip van Schippie: Snickers. Was ik ook al toe overgegaan als gewone non pro wielerfiguur. Goed genoeg voor het gros van de traininkjes waarin je niet bij een continue 40+ in het uur je drank en hap hoeft weg te werken. Hoop kauwwerk wel even maar per saldo is het okay.
30 maart 2018
Overigens deed ene LA het met een Mars plus coke elk uur voor i pro werd en effectiever substanties binnen handbereik kwamen.
30 maart 2018
Ik ga superhard op bananen en kokoswater met annanas. De dag van te voren pannenkoeken eten werkt ook als een malle en dan eentje opgerold in de achterzak mee tijdens het ritje. Heerlijk. En onderweg natuurlijk even stoppen voor appeltaart en koffie.
30 maart 2018
Bananen, snickers en zelfgemaakte haverkoekjes met noten, pindakaas en een klein beetje honing.
3 april 2018
Bananen, mueslirepen (met evt choco&banaan), water. Dat is een beetje mijn vaste combi. Vroeger ook graag Notenchocolade of Chocorozijnen. Maar ondertussen toch vooral mueslirepen en bananen. Noten, suikers en vocht. Bij heel warm weer ook nog TUCs
9 april 2018
Op die zoete meuk die ik tijdens cyclo-versies van PRO-tour wedstrijden krijg kan ik het echt niet. Na een tijdje verlang ik gewoon naar een boterham met kaas.....
9 april 2018
PRO-tour als in klassiekers en semi-klassiekers....

Geef een reactie