Fitnessmerk Wahoo en EF-wielerploegen gaan samenwerken

maandag 7 februari 2022 om 15:04
Fitnessmerk Wahoo en EF-wielerploegen gaan samenwerken

foto: EF Education-EasyPost

Fitnessmerk Wahoo en de wielerploegen EF Education-EasyPost en EF Education-TIBCO-SVB slaan de handen ineen. De samenwerking geeft wielrenners toegang tot het complete Wahoo-ecosysteem voor binnen- en buitentraining. Het gaat om een meerjarige verbintenis.

Wahoo Fitness is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van fitnessproducten, waaronder smarttrainers en fietscomputers. Wahoo is overigens al langer actief in de wielersport. Het technologiebedrijf is (sub)sponsor van diverse wielerploegen en werkt inmiddels ook samen met de UCI. Wahoo Fitness is sinds een jaar sponsor van het WK wielrennen en ondersteunt eveneens het solidariteitsprogramma van de internationale wielerunie.

De wielrenners van EF Education-EasyPost (mannen) en EF Education-TIBCO SVB (vrouwen) zullen het Wahoo-ecosysteem gebruiken om hun racevoorbereiding te optimaliseren, prestaties te monitoren en belangrijke gegevens te delen tijdens wedstrijden en andere evenementen. EF gaat ook samenwerken met Wahoo in het ontwikkelen van speciale trainingsvormen, die alleen beschikbaar zijn via de SYSTM-app.

“We zijn vereerd om onze samenwerking met EF Education-Easypost en EF Education-TIBCO-SVB uit te breiden”, laat Mike Saturnia, CEO van Wahoo, weten in een persbericht. Binnen het kamp van EF Education-EasyPost is men ook tevreden. “Net als EF Education-EasyPost is Wahoo nooit bang geweest om risico’s te nemen en te innoveren. Wahoo weet dat je risico’s moet nemen als je op het podium wil staan. Dat maakt deze samenwerking zo spannend.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.