BORA-hansgrohe schakelt over op Dynamic Bike Care

vrijdag 7 januari 2022 om 12:00
BORA-hansgrohe schakelt over op Dynamic Bike Care

In navolging van Alpecin-Fenix en Team Jumbo-Visma gaat ook BORA – hansgrohe in 2022 gebruikmaken van de producten van Dynamic Bike Care. Het jonge, Nederlandse bedrijf maakt producten voor het reinigen, smeren en monteren van de fietsen, zoals de Speed Potion Wax, Drivetrain Detox en Mechanics Magic.

BORA – hansgrohe is de ploeg van onder meer Wilco Kelderman, Ide Schelling, Maximillian Schachmann, Sam Bennett en Aleksandr Vlasov. Twee weken geleden maakte het al een samenwerking met de Britse kledingproducent Le Col wereldkundig.

“Vanuit een technische en performance perspectief, kan ik zeggen dat we erg gelukkig zijn met Dynamic Bike Care als partner de komende jaren”, vertelt Gerd Kodanik, die als Head of Technical Developments actief is voor de Duitse formatie. “We hebben nu top-level producten tot onze beschikking, zoals de Speed Potion Wax. Het geeft het team veel vertrouwen en een hele goede basis om onze doelen te behalen op de weg.”

De afgelopen dagen werden in het service-course van de ploeg de Specialized-fietsen van de renners al opgebouwd met de producten van Nederlandse makelij. Meer foto’s vind je op de site van Dynamic Bike Care.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.