Berria lanceert speciaal model van Belador BR ter ere van tiende verjaardag

dinsdag 29 november 2022 om 09:00
Berria lanceert speciaal model van Belador BR ter ere van tiende verjaardag

Berria heeft ter ere van haar tiende verjaardag een speciale editie van de Belador BR gelanceerd. Er zijn slechts tien modellen beschikbaar van de speciale uitgave van het vlaggenschip van het Spaanse fietsenmerk.

De Belador BR Unlimited, zoals het model voluit heet, is een speciaal handgeverfd model van het vlaggenschip van de fietsfabrikant. Iedere fiets is individueel genummerd op de bovenbuis en voorzien van een handtekening van José ‘Don Berria’ Vitoria Senior, de vader van oprichters David en José Vitoria aan wie het merk zijn naam ontleent.

Daarnaast is het frame voorzien van een Zwitserse vlag en het wapen van Locarno, als eerbetoon aan de stad waar de broers die het merk hebben opgericht opgroeide. De broers typeren de fiets als ‘Zwitserse precisie en Spaanse passie’. Het frame weegt 820 gram maar is desalniettemin stijf en ultra-responsief, zo claimt Beria. Het frame is afgemonteerd met Campagnolo Super Record, Bora Ultra WTO wielen en een zelfontwikkeld stuur met compleet geïntegreerd bekabeling.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone