BEAT Cycling stapt over van Argon 18 naar Koga

BEAT Cycling stapt over van Argon 18 naar Koga

Theo Bos - foto: Wouter Roosenboom

vrijdag 28 september 2018 om 10:00

BEAT Cycling Club rijdt komend seizoen op fietsen van Friese makelij, meldt het in een persbericht. De Nederlandse Continental-formatie ruilt de Argon 18-fiets namelijk in voor het stalen ros van Koga. De wegploeg van de club gaat rijden op KOGA Kimera disc framesets, terwijl de baanrenners overstappen op het nieuw ontwikkelde “Project Tokyo 2020”-frame. Dit frame is ontwikkeld om de Nederlandse renners aan medailles te helpen tijdens de volgende Olympische Spelen.

Koga gaat ook fietsen beschikbaar stellen aan de leden van de club, vertelt een enthousiast BEAT Cycling-oprichter Geert Broekhuizen: “Het is fantastisch dat een gerenommeerd merk als KOGA instapt in onze wielerclub en ons verder gaat ondersteunen om de club verder uit te bouwen. Een aanbod van clubfietsen voor onze leden was een van de belangrijkste pijlers tijdens onze zoektocht naar de juiste partner. KOGA geeft een geweldige invulling aan deze behoefte, doordat ze een brede doelgroep kunnen bedienen, van de beginnende wielrenner tot Olympische medaillekandidaten op de baan. We hebben een lange termijn ambitie uitgesproken naar elkaar, zodat we de komende jaren samen kunnen doorgroeien naar het hoogst haalbare niveau.”

Naast dat de club op fietsen van Koga gaat rijden, krijgt het merk ook een plekje op het tenue van de wielerclub. Baanlegende Theo Bos is in ieder geval dolblij dat hij weer op het merk mag rijden. “Ik vind het geweldig om opnieuw samen te werken met KOGA. Mijn grootste successen heb ik behaald op een KOGAframe aan het begin van mijn carrière. Ik kijk er enorm naar uit om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de beste sprintfiets, het “Project Tokyo 2020”-model. 

Dit artikel delen:

1 Reactie

vanSpringel 8 oktober 2018 om 16:13

Friese makelij ?
Wellicht ontwerp, maar geen makelij.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.