Volg hier het Belgisch kampioenschap veldrijden

zondag 8 januari 2012 om 14:52

In Hooglede-Gits wordt vandaag gestreden om de Belgische titel veldrijden, op zowat hetzelfde parcours als dat van het WK van 2007. Het BK, dat in tegenstelling tot het Nederlands kampioenschap wél live op tv is, en wel op het commerciële 2BE, wordt overschaduwd door het nieuws van Bart Wellens. Wellens mist het BK en de rest van het seizoen door hartproblemen.

Sven Nys eiste de voorbije weken uitdrukkelijk de favorietenrol op, maar had vanmorgen last van een geblokkeerde rug. Het is afwachten hoezeer hij daarvan last zal ondervinden. Kevin Pauwels en titelverdediger Niels Albert zijn de andere grote kanshebbers. De start is om 15u, Bespreek hier het verloop van de cross.

Links:
Parcours
Livestream (2BE)
Livestreams

Dit artikel delen:

Volg hier het Belgisch kampioenschap veldrijden

zondag 9 januari 2011 om 14:34

Vandaag wordt in verscheidene landen het nationale kampioenschap veldrijden verreden, zo ook in Nederland en België. In tegenstelling tot het NK in Sint-Michielsgestel wordt het BK in Antwerpen wél live op televisie uitgezonden. De zwart-geel-rode trui lijkt inmiddels al vastgeroest om de schouders van Sven Nys, die hem al drie jaar aan een stuk draagt.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.