Volg hier de vijfde etappe in de Ronde van het Baskenland

vrijdag 5 april 2013 om 13:03

volg hier baskenland pais vasco

De vijfde etappe in de Ronde van het Baskenland is er één voor aanvallers. Gedurende de 166 kilometer lange rit moeten immers tien beklimmingen – die elkaar erg snel opvolgen – overwonnen worden. Het Team Sky van leider Sergio Henao zal proberen de wedstrijd onder controle te houden, maar lukt dat ook in deze lastige rit? Bespreek het verloop van deze etappe.

Links:
Voorbeschouwing
Deelnemerslijst
Parcours etappe 5

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Biciciclismo)
Live bij Eurosport vanaf 15u30.

Dit artikel delen:

Volg hier de vijfde etappe in de Ronde van het Baskenland

vrijdag 6 april 2012 om 12:35

De Ronde van het Baskenland is vrijdag toe aan zijn vijfde etappe. Dit is een dag voor aanvallers. Net zoals gisteren is het eerste gedeelte van de etappe weer relatief vlak. De laatste gecategoriseerde klim ligt op bijna 25 kilometer van de finish. Mocht er een klein groepje met voorsprong op de top van deze klim geraken, is de kans groot dat dit groepje weg blijft. De aankomst is tussen 17.00 en 17.30. Bespreek hier het verloop van de rit.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de vijfde etappe in de Ronde van het Baskenland

vrijdag 8 april 2011 om 12:27

In het Baskenland staat vrijdag de vijfde etappe op het programma. Hoewel er ook in deze rit weer zeven beklimmingen staan, lijkt een massasprint waarschijnlijk. Het zwaartepunt ligt in het begin, met de uit de Subida Urkiola bekende Alto Urkiola. Vervolgens zijn er echter nog heel wat kilometers te rijden, waarin de Alto de Beci het laatste obstakeltje is op 15 kilometer voor het einde. Deze beklimming van de derde categorie waarschijnlijk niet voor een bijzondere koersverandering zorgen.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.