Volg hier de vierde etappe van de Tour du Limousin 2022

vrijdag 19 augustus 2022 om 12:35
Volg hier de vierde etappe van de Tour du Limousin 2022

In de schaduw van de Vuelta-start in Utrecht en ook enigszins in de schaduw van de Ronde van Denemarken wordt de Tour du Limousin verreden. De Franse rittenkoers is al toe aan de vierde etappe, nadat gisteren Diego Ulissi de rit won en Alex Aranburu zijn leidende positie wist te behouden. Wie wint vandaag de heuvelrit? Volg het hier op WielerFlits.

De renners rijden een etappe van Saint-Laurent-sur-Gorre naar Limoges van bijna 175 kilometer. De rit is nergens echt vlak, dus het zal opnieuw een strijd worden tussen de heuvelspecialisten. Alle ogen zijn gericht op de finale, als er drie lokale rondes verreden worden rond Limoges. In dat rondje ligt een klimmetje van 1,3 kilometer aan 4,9% (met nog een stevige uitloper) en ook de laatste kilometer richting de finish gaat stevig omhoog. Er zit een strook in van 400 meter aan 7,6%.

Om 12.50 uur vertrekken de renners, om tussen 17.00 en 17.30 uur te finishen. Vanaf 14.45 uur is de koers live te zien via de online kanalen van de Eurosport Player en GCN+.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #TDL2022)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.