Volg hier de Vårgårda WestSweden TTT 2019

zaterdag 17 augustus 2019 om 14:45
Volg hier de Vårgårda WestSweden TTT 2019

In en rond het Zweedse Vårgårda wordt de eerste van twee Women’s WorldTour-wedstrijden gehouden, een ploegentijdrit over 36 kilometer. De vorige drie jaar trok Boels-Dolmans steeds aan het langste eind en ook ditmaal is de Nederlandse ploeg een van de belangrijke kanshebbers.

De start van de ploegentijdrit is in het centrum van Vårgårda, waarna de ploegen over glooiend terrein koers zetten naar het oostelijk gelegen Herrljunga. Daar is het keerpunt van de route, waar tevens de eerste tussentijd wordt opgenomen na bijna zestien kilometer. Over dezelfde glooiende wegen als tot aan het tussenpunt, rijden de ploegen weer terug naar Vårgårda. Na 27 kilometer wordt de tweede tussentijd opgenomen. Vanaf daar is het nog 8,5 kilometer naar de finish.

Om 15.00 uur wordt de eerste ploeg aan de start verwacht en naar verwachting doen de teams ongeveer drie kwartier over hun ronde. De ploegentijdrit is vanaf 14.45 uur rechtstreeks te volgen via de Eurosport Player. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers!

Links
Website organisatie
Parcours
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)

Starttijden Vårgårda WestSweden TTT 2019

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter @UCI_WWT)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.