Volg hier de tweede etappe in de Tour of California

maandag 14 mei 2012 om 20:30

De tweede etappe in de Tour of California leidt het peloton van San Francisco langs de kustlijn naar Santa Cruz County. Om de spanning op te poken in de eerste kilometers, zijn er twee tussensprinten getrokken. Nadat de renners van de kustlijn afbuigen, verschijnen de eerste klimmetjes. De finish wordt rond 1u verwacht. Bespreek hier het verloop van de etappe.

Links:
Voorbeschouwing
Deelnemerslijst
Profiel

Livestream

Dit artikel delen:

Volg hier de tweede etappe in de Tour of California

maandag 16 mei 2011 om 21:23

De tweede etappe van de Ronde van Californië kan, ondanks de blijvende hinder door sneeuwval, in tegenstelling tot de rit van gisteren wél doorgaan. De rit is wel voor een groot deel ingekort, en er is beslist dat er onderweg geen punten worden uitgedeeld aan de tussensprints. De aankomst in Sacramento wordt verwacht rond of iets na middernacht. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de tweede etappe in de Tour of California

maandag 17 mei 2010 om 21:44

De tweede etappe in de Tour of California is, in tegenstelling tot gisteren, geen spek naar de bek van de sprinters. Met drie beklimmingen komen de mannen met klimmersbenen meer in aanmerking voor de etappezege. Met de top van de laatste klim op 30 kilometer van het eind valt er echter nog iets recht te zetten in de finale. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.