Volg hier de slotrit van de Thüringen Ladies Tour 2022

zondag 29 mei 2022 om 13:00
Volg hier de slotrit van de Thüringen Ladies Tour 2022

BikeExchange-Jayco zal in de laatste etappe van de Thüringen Ladies Tour de orde willen herstellen. Het Australische team heeft met Alexandra Manly de klassementsleidster en won de eerste vier etappes, maar moest gisteren de overwinning laten aan Arkéa-Samsic. De Oekraïense Yuliia Biriukova bezorgde de Frans ploeg de ritzege. Wie is er op de slotdag aan het feest? Volg het hier op WielerFlits!

De vijfde rit heeft start en finisht in Altenburg. Vanuit deze plaats wordt drie keer dezelfde ronde verreden van een kleine 35 kilometer, waardoor het totaal uitkomt op 104,3 kilometer. In de lus zit een klimmetje, waar tijdens de tweede ronde punten te pakken zijn. Na de eerste en tweede ronde zijn er op de streep bonificatieseconden te verdienen bij een tussensprint. Manly heeft een voorsprong van 31 seconden op de nummer twee, Marta Lach, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat dit verschil gaat maken in het klassement.

Om 13.15 uur wordt het peloton op gang gebracht. De aankomst wordt verwacht tussen 16.03 en 16.13 uur. De koers is vanaf 14.00 uur live te zien via de Eurosport Player.

Links
Website organisatie
Deelnemers

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #LTLT21)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.