Volg hier de slotrit van de Ronde van Slovenië 2021

zondag 13 juni 2021 om 10:00
Volg hier de slotrit van de Ronde van Slovenië 2021

Met Tadej Pogačar in de leiderstrui schieten de renners zich nog een laatste keer in gang voor de slotetappe van de Ronde van Slovenië. De vijfde en laatste etappe lijkt weer iets voor rappe mannen als Phil Bauhaus en Jon Aberasturi, al staan er ook vandaag weer aardig wat hoogtemeters op het menu. Bespreek hier op WielerFlits het koersverloop!

De slotrit van de Ronde van Slovenië lijkt weer iets voor de rappe mannen, al moeten er ook zondag weer aardig wat hoogtemeters worden overwonnen. In de hoofdstad van Slovenië, het toeristisch zeer aanlokkelijke Ljubljana, wordt de slotrit op gang gebracht. De finish ligt ten oosten Ljubljana, in Novo Mesto, een stad van zo’n 20.000 inwoners.

In het begin van de etappe trekken de renners nog over Suhi Dol (7,6 km aan 4,2%) en halverwege de etappe zijn er voor de laatste keer deze ronde bergpunten te verdienen in Pance (3,6 km aan 4,1%). Vervolgens gaat het in gestrekte draf naar de finish, weliswaar over geaccidenteerde wegen. Zien we aan het einde van de dag een sprint ter besluit?

Om 10.15 uur klinkt het startschot in Ljubljana, terwijl de finish wordt verwacht tussen 14.34 en 15.11 uur. De Ronde van Slovenië is ook vandaag te zien bij Eurosport 2 en GCN. De uitzending begint, net als de voorbije dagen, om 13.00 uur.

Links
Voorbeschouwing: Ronde van Slovenië 2021

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)

Liveticker (Organisatie)

Dit artikel delen:

1 Reactie

jp.vanoosterhout 13 juni 2021 om 14:51

caruso,colbrelli,padun,mader en nu bauhaus ?????
sorry..maar wat hebben ze bij bahrein gegeten ???

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.