Volg hier de GP Jef Scherens
zondag 2 september 2012 om 14:14

Vandaag staat, naast het geweld in de Vuelta, ook de GP Jef Scherens op het programma. De herinneringswedstrijd voor de voormalige Belgische wielrenner Jef ‘Poeske’ wordt in en rond Leuven verreden. In de laatste vijf jaar won er viermaal een Nederlander. Vorig jaar pakte Jérôme Pineau de winst. Rond 16:30, na 183,3 kilometer, weten we wie de Fransman opvolgt.

Links:
Parcours
Deelnemerslijst

Liveticker (Regiopunt)
Liveticker (Directvelo)

zondag 4 september 2011 om 12:11

In en rond Leuven vindt vandaag de Grote Prijs Jef Scherens (1.1) plaats. De herinneringswedstrijd voor de voormalige Belgische wielrenner Jef ‘Poeske’ Scherens is aan zijn 45e editie toe. De vier laatste edities werden door een Nederlander gewonnen. Rond 16.20u, na zo’n 180 kilometer koers, weten wie we Lars Boom opvolgt al winnaar. Bespreek hier het verloop van de wedstrijd.