Volg hier de eerste etappe in de Ruta del Sol

zondag 17 februari 2013 om 12:46

volg hier algemeen

In dit drukke wielerweekend begint een 126-tellend peloton in Spanje aan de 59e editie van de Ruta del Sol. Afgelopen jaar zegevierde Alejandro Valverde, en de Spanjaard is opnieuw van de partij. De renners voor het algemeen klassement moeten meteen vol aan de bak, want er staat vandaag een proloog van zes kilometer op het programma naar San Fernando. Bespreek hier het verloop van de koers.

Links
Liveticker

Route en profiel
Startlijst

Dit artikel delen:

Volg hier de eerste etappe in de Ruta del Sol

zondag 20 februari 2011 om 11:30

Vandaag wordt de eerste etappe verreden in de Vuelta Ciclista Andalucia, de Spaanse 2.1-koers die beter bekend is onder de naam Ruta del Sol en die vorig jaar gewonnen werd door Michael Rogers. In een lastige proloog over 6,8 kilometer wordt uitgemaakt wie de eerste leiderstrui mag aantrekken. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de eerste etappe in de Ruta del Sol

zondag 21 februari 2010 om 12:06

In de Ronde van Andalusië, beter gekend als de Ruta del Sol, staat vandaag de eerste van vijf etappes op het programma. Ondanks de afwezigheid van de grootste Spaanse ploegen heeft de organisatie toch weer een mooi deelnemersveld weten te strikken. Bovendien zijn met Rabobank, Vacansoleil en Skil-Shimano ook de drie grootste Nederlandse ploegen van de partij.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone