Volg hier de derde etappe in de Tour of California

dinsdag 15 mei 2012 om 20:35

De derde etappe in de Tour of California is daarnet op gang geschoten in San José. De aankomst ligt een stuk landinwaarts, in Livermore, en wordt rond 0.45u verwacht. Onderweg liggen drie klimmetjes: Calaveras Road in het begin, de Mount Diablo halverwege en Patterson Pass op amper tien kilometer van het eind. Bespreek hier het verloop van de etappe.

Links:
Voorbeschouwing
Deelnemerslijst
Profiel

Liveticker en -stream

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Tour of California

dinsdag 17 mei 2011 om 20:35

De derde etappe in de Tour of California kan, als eerste van deze jaargang na een afgelaste en een ingekorte rit, volledig verreden worden. Op één heuveltje halverwege de rit na is die nagenoeg volledig vlak of in dalende lijn. Na bijna 200 kilometer wordt de aankomst in Modesto rond of iets na middernacht verwacht. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Tour of California

dinsdag 18 mei 2010 om 20:20

De derde etappe in de Tour of California, tussen San Francisco en Santa Cruz, is 182,3 kilometer lang. Niet minder dan vier beklimmingen moeten overwonnen worden. De top van de laatste klim (2e categorie) ligt op echter op ruim 20 kilometer, en dus zal de winnaar naar alle waarschijnlijk over een eindschot moeten beschikken. Kunnen de Nederlanders zich vooraan in het klassement handhaven? Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.