Volg hier de derde etappe in de Ster van Bessèges

vrijdag 1 februari 2013 om 12:50

peloton algemeen

foto: Sirotti

Vandaag staat de derde etappe van de Ster van Bessèges op het programma. Na twee sprintritten, die gewonnen werden door Michael Van Staeyen en Bryan Coquard, krijgen de renners vandaag een lastiger parcours voorgeschoteld. Het peloton moet net als vorig jaar driemaal over de Col de Trelys, met de laatste passage ruim 50 kilometer voor de meet. Pierre Rolland won in 2012 deze rit, wie gaat dat vandaag doen? De aankomst wordt verwacht tussen 16:28 en 16:50. Bespreek hier het verloop van de etappe.

Links:
Parcours
Profiel
Startlijst

Liveticker

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Ster van Bessèges

vrijdag 3 februari 2012 om 13:29

In de Ster van Bessèges staat vandaag de derde etappe op het programma. In tegenstelling tot gisteren wordt de rit vandaag in principe wél volledig afgewerkt, ondanks de temperaturen rond het vriespunt in Zuid-Frankrijk. Marcel Kittel (1t4i) is na zijn zege van gisteren met de leiderstrui gestart. De aankomst wordt verwacht tussen 16.30u en 16.50u. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Ster van Bessèges

vrijdag 4 februari 2011 om 12:44

In Zuid-Frankrijk wordt vandaag de derde etappe in de Ster van Bessèges verreden. Gisteren verdeelden Ag2r-ploegmaats Lloyd Mondory (etappezege) en Anthony Ravard (leiderstrui) de buit. De wind is in sterkte afgenomen in vergelijking met de voorbije dagen, dus zal het er een pak rustiger aan toegaan dan de voorbije dagen. Bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.