Volg hier de derde etappe in de Ronde van Catalonië

woensdag 21 maart 2012 om 11:55

Vandaag staat de absolute koninginnenrit van de Ronde van Catalonië op het programma. De etappe eindigt in het skioord Port Ainé (1947 m) na een 18,9 kilometer lange slotklim met stijgingspercentages tot boven de 10%, en is met zijn 210,9 km ook nog eens de langste etappe van de rittenkoers. Voor de slotklim moeten bovendien nog Collada des Toses (24,5 km aan 4%) Port del Canto (24,6 km aan 4,8%) overwonnen worden. De aankomst wordt verwacht tussen 16.39u en 17.16u. Bespreek hier het verloop van de etappe.

Links:
Voorbeschouwing+profiel
Deelnemerslijst

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker
Livestreams

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Ronde van Catalonië

woensdag 23 maart 2011 om 12:25

In de Ronde van Catalonië staat vandaag de koninginnerit op het programma. De renners krijgen in de 190 kilometer lange etappe tussen La Vall d’en Bas en Andorra (Vallnord) een paar stevige beklimmingen te verduren. De renners met ambitie voor het eindklassement zullen zich vandaag moeten tonen. Laat het tickertippen maar beginnen, bespreek hier het verloop van de etappe.

(meer…)

Dit artikel delen:

Volg hier de derde etappe in de Ronde van Catalonië

donderdag 25 maart 2010 om 13:28

Vandaag wacht de renners wederom een geaccidenteerd terrein. Joaquim Rodriguez is vandaag in de leiderstrui van start gegaan en zal alle zeilen bij moeten zetten om deze te verdedigen.

(meer…)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.