Zesdaagse van Gent gaat dit jaar niet door

donderdag 15 oktober 2020 om 12:13
Zesdaagse van Gent gaat dit jaar niet door

foto: Cor Vos

De organisatie van de Zesdaagse van Gent heeft besloten om het evenement dit jaar niet te organiseren. Het baanspektakel in het Kuipke wordt een jaar opgeschoven, van 17-22 november 2020 naar 16-21 november 2021.

“In de huidige omstandigheden kunnen de gezondheidsrisico’s niet voldoende vermeden worden zonder aan de essentie van het evenement te raken”, schrijft de organisatie van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent.

“Een maand november zonder een Zesdaagse in ‘t Kuipke, het doet pijn, maar we beloven u alvast (onder gezonde omstandigheden) dat 2021 een editie zal worden die nog sfeervoller en nog sportiever zal worden dan ooit”, aldus Golazo, dat achter de organisatie van de populaire zesdaagse zit.

De mensen die al kaartjes hadden gekocht voor de editie van dit najaar, kunnen die tickets ook volgend jaar gebruiken. Door de annulering van dit jaar, blijven Kenny De Ketele en Robbe Ghys de laatste winnaars van de Zesdaagse van Gent.

Dit artikel delen:

2 Reacties

guyremgabdel 15 oktober 2020 om 14:18

Helaas maar logisch. Eens te meer geeft het wielrennen het goede voorbeeld. Het wordt nog pijnlijker als je weet dat daar volgende week in het Kuipke een 4-daags studentenfeest wordt gehouden. Zogezegd coronaproof. Alsof we dat laatste moeten geloven. We zien overal feestjes van jongeren aan de vooravond van een soort lockdown. Alsof ze vragen om besmet te worden. Zonder die asocialen was het virus wellicht nooit aan een 2e golf kunnen beginnen. Bedankt.

Arie den Blanken 15 oktober 2020 om 14:39

Eens , Asociale verwende kloothommels die het niet kunnen opbrengen een jaartje de als normaal gevonden uitspattingen over te slaan. En dat geldt niet alleen voor studenten want dit gaat ook op voor veel volwassenen die geen pas op de plaats kunnen maken betreffende de overbodige luxe in onze samenleving.

Headlines

Materiaalzone

Populair