Wout van Aert steunt met kleurrijk tenue de Rode Duivels

maandag 28 november 2022 om 18:27
Wout van Aert steunt met kleurrijk tenue de Rode Duivels

foto: Raymond Kerckhoffs

Het is maar de vraag of het Belgische voetbalelftal zich zal plaatsen voor de achtste finale van het WK voetbal in Qatar. De Rode Duivels zitten in een lastig parket na de nederlaag tegen Marokko en kunnen nu alle steun gebruiken, beseft ook Wout van Aert.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De renner van Jumbo-Visma steunt zijn Belgische voetbalcollega’s dan ook via Instagram. Van Aert stuurde enkele foto’s de wereld in waarop te zien is hoe hij in een gepersonaliseerd shirt van de Duivels aan het trainen is. Dit is het veelbesproken uitshirt van de Rode Duivels dat door wereldvoetbalbond FIFA werd afgekeurd.

België neemt het donderdag om 16.00 uur Belgisch-Nederlandse tijd in zijn laatste groepsduel op tegen Kroatië. De Kroaten gaan momenteel met vier punten uit twee wedstrijden aan kop in groep F, gevolgd door Marokko (eveneens 4 punten), België (3 punten) en het al uitgeschakelde Canada (0 punten).

België is bij winst tegen Kroatië zeker van een plek in de achtste finales. Bij een gelijkspel is het dan weer afhankelijk van het resultaat in het duel tussen Marokko en Canada, maar is er nog hoop op de volgende ronde.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Alfred Issendorf 28 november 2022 om 20:16

Dit hoeft van mij niet. Laten we voetbal en wielrennen alsjeblieft gescheiden houden.

2
Arie den Blanken 29 november 2022 om 17:54

Laten we het spelletje voetbal liever helemaal negeren.

0
Harry Hek 28 november 2022 om 20:35

Dacht dat het om een fiets tenue ging. Deze onzin hoeft niet hier.

1
Gebruikersnaam 28 november 2022 om 18:56

Kans dat Van Aert de Tour wint is groter dan dat de Belgen de 2e ronde halen.

0
LeoR 16 28 november 2022 om 19:45

Ik schat de kans op Tourwinst van Van Aert toch lager in dan de pakweg 40% kans op winst tegen Kroatië.

2
VerstandOpNul 28 november 2022 om 23:44

Mochten ze niet doorgaan, kan hij altijd nog voor zijn vaderland gaan supporteren..

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone