Wout van Aert krijgt verbeterd contract bij Vastgoedservice

dinsdag 25 november 2014 om 10:33

Wout van Aert is door zijn sponsor Vastgoedservice-Golden Palace beloond voor zijn sterke prestaties van de afgelopen weken. De ploeg heeft zijn contract opengebroken en aanzienlijk verbeterd.


Het oude contract van de wereldkampioen bij de beloften liep al tot het einde van 2018. “Maar eind vorige week hebben we Wout een verbeterd voorstel gedaan”, aldus teammanagers Jef Robert en Geert Vanhoof op de website van de ploeg. “Dankzij zijn nieuwe contract zal Wout bij ons meer dan het dubbele verdienen dan tot op heden het geval was.”

Mede-eigenaar Timmy Simons, voetballer van Club Brugge, vindt dat het loon naar werken is voor zijn kopman. “Wout maakte de voorbije maanden in die mate progressie dat hij minstens dubbel zo goed presteert als we van hem hadden verwacht. Dan mag hij ook minstens twee keer zoveel verdienen.”

Van Aert zelf is blij met de waardering van zijn ploeg. “Het voelt fantastisch om zoveel waardering en vertrouwen van de ploeg te krijgen. In één jaar tijd is mijn contract reeds twee keer aangepast. Dat ik er zelf niet om gevraagd hebt, toont nog meer aan dat de teamleiding in mij gelooft.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.