Wout van Aert en Tadej Pogacar doen mee aan WK FIFA voor profwielrenners
foto: Cor Vos
vrijdag 4 november 2022 om 12:29

Wout van Aert en Tadej Pogacar doen mee aan WK FIFA voor profwielrenners

Om de tijd te doden deze winter organiseren Vincenzo Nibali en zijn staf een heus WK FIFA voor profwielrenners. Wout van Aert en Tadej Pogacar zijn voorlopig de blikvangers op de deelnemerslijst.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast Pogacar en Van Aert hebben ook Marc Hirschi, Alessandro Covi, Felix Großschartner, Diego Ulissi, Samuele Battistella, Domenico Pozzovivo en Biniam Girmay hun deelname aan het game-evenement toegezegd.

De aanmelding voor het WK is nog geopend en kost vijftig euro. Via Twitch-kanaal La SqualoTV kunnen wielerfans de wedstrijd volgen op 15 december.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LASQUALO_TV (@lasqualo_tv)

RIDE Magazine
16 Reacties
Sorteer op:
4 november 2022 13:48
Krijgt de kampioen een regenboogtrui? Zo ja dan wint Prevot.
4 november 2022 13:33
Lijkt me een uitgelezen kans voor Van der Poel om alsnog een WK aan zijn lijstje toe te voegen ;-)
Quote:
Via Twitch-kanaal La SqualoTV kunnen wielerfans de wedstrijd volgen op 15 december.

Als wielerfan ben ik alleen geïnteresseerd in wat de heren op een fiets laten zien. Als ik een FIFA match wil kijken, loop ik wel gewoon even de kamer van mijn zoon binnen :-)
    4 november 2022 14:50
    Waarom zijn er hier altijd zoveel van die mensen die iets hebben tegen Van der Poel? Volgens mij zijn er in die wielerseizoen 7 eendagskoersen die iedereen zou willen winnen. Dat zijn de 5 monumenten, het WK en dan de Strade Bianche (monument 6). Van der Poel heeft 1 monument gewonnen.
    Daarnaast heb je natuurlijk nog de 3 grote rondes die je als klassementsman wil winnen. Dan heb je nog de truien per grote ronden.
    Van der Poel heeft een monument gewonnen en de roze trui gehad. Ondanks dat hij dus blijkbaar een slecht jaar heeft wint hij dus dingen waar Elke wielrenner van droomt. Even als voorbeeld, helemaal geen sneer ofzo want ik ben fan van Wout van Aert. Maar die heeft geen monument gewonnen dit seizoen. Heb gewoon eens wat respect in plaats van provocerende stukjes tekst te schrijven om jezelf een goed gevoel te geven.
    4 november 2022 19:02
    Moet 'ie wel de poort toe houden, want anders zul je net zien dan ze precies dan komen belletje lellen.
4 november 2022 12:45
Ik snap er niks van: wat gaat er nou exact gebeuren?
    4 november 2022 12:53
    Ze gaan een online FIFA toernooi spelen en jij mag kijken!
    4 november 2022 12:53
    Pro riders can participare a Playstation tournament.
    4 november 2022 13:11
    Dus ze gaan met de tong uit de bek in een oncomfortabele positie op een stukkie plastic hengsten terwijl er figuurtjes over beeld heen schieten. OK.
    4 november 2022 13:51
    nou ze gaan gewoon potje voetbal op de computer tegen mekaar spelen wat is daar nou zo moeilijk aan ..
    4 november 2022 14:53
    Weet je eens hoe wij ons altijd voelen na 90% van jouw reacties Romans
4 november 2022 12:59
Achter hun gameschermpjes kunnen ze weinig kwaad doen zal de FIFA redeneren. https://www.nu.nl/wk-voetbal/6234095/fifa-roept-wk-landen-in-opmerkelijke-brief-op-zich-volledig-op-voetbal-te-focussen.html
    4 november 2022 13:12
    Reken maar dat er een mooi aantal acties op de plank ligt en er mollen tussen de fans zitten. In het beste geval lijmt eentje zich aan de emir vast.
    4 november 2022 13:29
    De FIFA dekt zich gewoon in.
    Als er straks landen een protestactie houden, kunnen zij zeggen van we hebben ze gevraagd dit niet te doen.
Ik ben voor een wk wielrennen op de weg voor gamers
4 november 2022 14:01
Zie het als een criterium, dat is ook scripted gameplay. Wat een baggerserie is dat FIFA geworden. Mgoed EA, moneysnatchers.

Reacties zijn gesloten.