Winactie: Wie van jouw vrienden verdient er een set STOX Energy Socks?

zondag 20 september 2020 om 14:00
Winactie: Wie van jouw vrienden verdient er een set STOX Energy Socks?

Wout van Aert was de afgelopen weken een van de smaakmakers van het wielerpeloton. Na winst in Strade Bianche en Milaan-San Remo triomfeerde hij ook meermaals tijdens de Tour de France.

Als renner van Team Jumbo-Visma maakt Van Aert gebruik van STOX Energy Socks. STOX Energy Socks is official supplier van de ploeg en levert de herstelsokken die voor en na de wedstrijd door de renners gedragen worden. Deze high-tech compressiesokken stimuleren de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit bevordert het herstel na trainingen en wedstrijden.

Tijdens de Tour zijn er tien STOX-pakketten bestaande uit de STOX Sports Socks & STOX Team Jumbo Visma Recovery socks te winnen. Wil je kans maken een van de tien paketten t.w.v. 78 euro ? Geef dan antwoord op onderstaande vraag.

Wie van jouw vrienden verdient een pakket met STOX Energy Socks voor tijdens en na het wielrennen?

Vul het antwoord voor zondag 20 september om 18:00 in met onderstaand formulier. Er wordt 10x een prijswinnaar gekozen, waarbij zowel diegene zelf als degene die hij of zij opgeeft de prijs ontvangt. De prijswinnaars worden op maandag 21 per e-mail bekendgemaakt.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair