Winactie: Maak kans op op 2 startbewijzen voor de Specialized Gravel Series Limburg op 10 september

maandag 15 augustus 2022 om 10:00
Winactie: Maak kans op op 2 startbewijzen voor de Specialized Gravel Series Limburg op 10 september

Op zaterdag 10 september aanstaande zijn de mooiste Zuid-Limburgse gravelwegen weer het decor van de Specialized Gravel Series. Het gravel-evenement dat voor de zevende maal wordt verreden kent drie unieke routes van 65, 125 en 200 kilometer die allemaal starten in Banholt.

De 65 kilometer route voert grotendeels door de Citta Slow gemeente Eijsden-Margraten en een stuk Voerstreek. Deze afstand is ideaal voor de beginnende graveller. De 125 kilometer route is meteen een echte uitdaging met 1400 hoogtemeters. Deze route voert je zelfs door drie landen. De ultieme challenge is de ‘Grenspaal12 ultimate ride’ van 200+ kilometers met 2.800 hoogtemeters. Hiermee verleg je echt je grenzen op de gravel bike.

Inschrijven voor de Gravel Series Limburg kan via >> www.gravel-limburg.nl

Wil je kans maken op twee startbewijzen en unieke BUFF?
Doe dan nu mee aan de winactie en maak kans op 2 startbewijzen voor de Specialized Gravel Series Limburg, inclusief 2 unieke Gravel Series buff, koffie bij de start, meerdere rustplekken, technische en medische ondersteuning onderweg, ophaalservice, een lekkere warme maaltijd na afloop van je ride en bovenal heel veel sfeer! Veel succes met de win actie en tot 10 september in Banholt, de thuishaven van de Gravel Series.

Wat moet je doen?
Geef voor maandag 15 augustus om 23:59 antwoord op de vraag via onderstaand formulier.
Maximaal 1 deelname per huishouden toegestaan. De uitslag wordt na afloop via e-mail gecommuniceerd.

Dit artikel delen:

Net binnen

Populair

Materiaalzone