Winactie: Maak kans op een unieke verzilverde Tour de France 2021 herdenkingsuitgifte

woensdag 16 juni 2021 om 07:00
Winactie: Maak kans op een unieke verzilverde Tour de France 2021 herdenkingsuitgifte

“Geschenken geef je op Kerstmis en op verjaardagen, niet in wielerwedstrijden.” Aan deze uitspraak van Eddy Merckx is geen woord gelogen. Toch zijn we in de bijzondere gelegenheid gesteld om vijf kostbare verzilverde Tour de France 2021 Herdenkingsumunten t.w.v. € 39,95 gratis te verloten aan de deelnemers van deze leuke winactie.

Het verzamelen van Munten en Herdenkingsuitgiften is populairder dan ooit. Juist door de bijzondere omstandigheden vinden wereldwijd miljoenen en miljoenen mensen hun plezier in deze prachtige hobby. Munten en Herdenkingsuitgiften worden geslagen voor bijzondere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld voor de Tour de France van 2021.

Wat kan je winnen?
1 van de 5 kostbare Verzilverde Nederlandse Herdenkingsuitgiften t.w.v. € 39,95 kan vandaag voor jou zijn.

Dé unieke herinnering aan de meest historische Tour de France ooit gereden met de namen van de twee Nederlandse Tourwinnaars. De Nederlandse Herdenkingsuitgifte is exclusief verzilverd geslagen en tijdelijk luxe ingelegd in de Munt-Capsule. De 5 winnaars ontvangen ook de handige Munt-Standaard om zo de kostbare Nederlandse Herdenkingsuitgifte te kunnen presenteren. Wacht niet te lang met meedoen, want deze winactie is slechts tijdelijk geldig.

Wat moet je doen?
Geef antwoord op de volgende vraag:
Jan Janssen en Joop Zoetemelk stonden eenmaal beiden als renners op de startlijst van de Tour de France. Welk jaar was dat?

Deadline:
Woensdag 16 juni om 23:59

Meer info over de herdenkingsmunten lees je hier

Dit artikel delen:

1 Reactie

Bouwknecht 13 juni 2021 om 23:15

Super leuk

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair