Willems dichtbij overstap naar Omega Pharma
donderdag 27 mei 2010 om 08:56

Willems dichtbij overstap naar Omega Pharma

Frederik Willems is nagenoeg rond met de Belgische formatie Omega Pharma-Lotto. De Belg koerst momenteel voor het Italiaanse Liquigas, maar is daar einde contract. “De ploeg kent mijn eisen, ik ga voor een contract van 2 jaar. De deal is nog niet rond, maar het zit wel op de goede weg.” Zo zei Willems aan Sporza.

“Als er nu een positief signaal komt, ligt de weg voor mijn overstap open. Er zijn nog geïnteresseerde teams, maar een terugkeer naar België in deze omgeving zegt me het meest.”

Yannick Eijssen
Omega Pharma-Lotto heeft ook interesse in het Belgische klimtalent Yannick Eijssen (20). De belofte liep vorig jaar al eens stage bij de Belgische ProTour ploeg. “Hij liep vorig jaar al stage bij ons en reed zich toen al in de gratie van kopman Gilbert. Hij bleef toch nog een jaar belofte en nu is hij rijp voor de overstap. Hij is het type-renner dat we goed kunnen gebruiken. Klimtalenten zoals hij er een is liggen niet dik gezaaid in België”, zo zei Omega Pharma-Lotto teammanager Marc Sergeant tegen Sporza

RIDE Magazine