Wielertransfers 2019: IAM-Excelsior, Daniel Whitehouse, Robin Stenuit

donderdag 6 december 2018 om 15:20
Wielertransfers 2019: IAM-Excelsior, Daniel Whitehouse, Robin Stenuit

Dylan Page - foto: Sirotti

In de rubriek Wielertransfers zet WielerFlits de laatste geruchten en bevestigingen op een rijtje. Met vandaag onder meer Fabien Lienhard, Dylan Page en Daniel Whitehouse.

IAM-Excelsior pikt Page en Lienhard op
Dylan Page en Fabien Lienhard koersen volgend seizoen voor IAM-Excelsior. Page (25) komt van het continentale Sapura Cycling, terwijl Lienhard (25) de overstap maakt van het ProContinentale Holowesko-Citadel. Door de komst van beide Zwitserse renners zit de selectie voor 2019 vol. Eerder werd onder meer de komst van oud-IAM Cycling-renner Simon Pellaud aangekondigd.

Selectie IAM-Excelsior 2019: Giacomo Ballabio, Rémy Capron, Thomas Clapasson, Antoine Debons, Quentin Guex, Fabian Lienhard, Dylan Page, Simon Pellaud, Anthony Rappo, Martin Schäppi, Joab Schneiter, Scott Quincey en Samuele Zoccarato.


Whitehouse derde bevestiging Evo Pro Racing
Het project van Evo Pro Racing breidt zich verder uit. De nieuw op te richten ploeg uit Ierland heeft de komst van Daniel Whitehouse (23) bevestigd op haar website. De Brit Whitehouse is de derde aanwinst. Eerder werden al Harry Sweeny uit Australië en de Ier Matthew Teggart gepresenteerd. Tot en met 15 december wordt elke dag een nieuwe renner bekendgemaakt.


‘Robin Stenuit naar Franse amateurploeg’
Robin Stenuit zal volgens DirectVelo in 2019 uitkomen voor de Franse amateurploeg VC Amateur Saint-Quentin. De 28-jarige Stenuit kwam dit jaar uit voor het continentale Sovac-Natura4Ever. Hij werd in het najaar tiende in de Grand Prix Albert Fauville-Baulet. Stenuit reed eerder enkele seizoenen voor Wanty-Groupe Gobert.

Dit artikel delen:

4 Reacties

ZwartebroekengeIetrui 6 december 2018 om 15:28

Page reed in 2017 voor Caja Rural. In 2018 reed hij voor Sapura Cycling ook op CT niveau. Wel heel mooi dat hij wel een ploeg gevonden heeft. Was ook best goed in Hainan.

0
Verweggistan 6 december 2018 om 16:22

Leuk ploegje met Lienhard, Page en Pellaud die weer huiswaarts keren. Wippert wordt ook genoemd als renner voor die Ierse ploeg.

0
Scott Sunderland 6 december 2018 om 16:49

Dat zou niet gek zijn voor Wippert. Dat is typisch zo’n ploegje waar hij op zijn plaats zou kunnen zijn.

0
Scott Sunderland 6 december 2018 om 16:50

Page is best een leuke coureur. En pas 25 jaar.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone