Wielertransfers 2019: Camilo Muñoz, Maes, Hitec Products

zaterdag 25 augustus 2018 om 18:15
Wielertransfers 2019: Camilo Muñoz, Maes, Hitec Products

foto: Lotto Soudal

Per 1 augustus mogen transfers officieel bekendgemaakt worden. Sindsdien draait de transfercarrousel in het peloton op volle toeren. In de rubriek Wielertransfers zet WielerFlits de laatste geruchten en bevestigingen op een rijtje.

Cristian Camilo Muñoz
Colombiaanse media melden de overgang van de 22-jarige belofte Cristian Camilo Muñoz naar UAE Emirates. Het rondetalent won dit jaar een rit in de Giro U23. Ook eindigde de Colombiaan op de zevende plaats in het eindklassement. Camilo Muñoz komt over van opleidingsploeg Coldeportes Zenu Sello Rojo.

Nikolas Maes
Lotto Soudal-renner Nikolas Maes heeft zijn contract met de ploeg voor twee jaar verlengd. De 32-jarige knecht reed dit jaar in Parijs-Roubaix naar een 29e plaats. Zijn laatste profzege dateert van 2013 toen hij het eindklassement van de World Ports Classic op zijn naam schreef.

Hitec Products
Lucy Garner heeft een contract getekend bij de Noorse ploeg Hitec Products. Dat meldt Cyclingnews. De Britse sprintster rijdt nu voor Wiggle Honda. Ook de Nederlandse Chanella Stougje komt in 2019 uit voor de ploeg. De 22-jarige nummer drie van de BeNe Ladies Tour is dit seizoen actief voor Parkhotel Valkenburg.

Dit artikel delen:

2 Reacties

FritsvanHoefelen 25 augustus 2018 om 18:44

Goed dat Puck nog eens op de foto staat

Hoebele 25 augustus 2018 om 19:26

Wiggle Honda heet al drie seizoenen Wiggle High5.

Headlines

Materiaalzone

Populair