Wielerploeg Tour de Tietema gaat TDT-Unibet heten

Wielerploeg Tour de Tietema gaat TDT-Unibet heten
woensdag 9 november 2022 om 13:00

De mannen van YouTube-kanaal Tour de Tietema gaan definitief een continentale wielerploeg beginnen. Deze week worden de laatste formaliteiten afgerond waardoor op 1 januari 2023 hun nieuwe team het levenslicht ziet dat TDT-Unibet Cycling Team gaat heten.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

Naar verwachting zullen Bas Tietema, Josse Wester en Devin van der Wiel ergens deze week de komst van het team aankondigen. Unibet, een aanbieder van online sportweddenschappen, is de hoofdsponsor van de nieuwe formatie.

Het team, waarvan al zes renners bekend zijn, zal gaan rijden op fietsen van Cannondale. Ex-bondscoach van de baansprinters Hugo Haak zal de mannen ondersteunen in een rol die omschreven kan worden als teammanager. Hij is verantwoordelijk voor de omkadering en de sportieve invulling.

Bas zal actief blijven als wielrenner van het team en dit combineren met zijn werkzaamheden als een van de gezichten van het YouTube-kanaal.’

Voorlopige selectie TDT-Unibet Cycling Team
flag-nl Bas Tietema (Bingoal-Pauwels Sauzen)
flag-nl Hartthijs de Vries (Metec-Solarwatt)
flag-nl Martijn Budding (Riwal)
flag-nl Joren Bloem (ABLOC)
flag-cz Tomáš Kopecký (ABLOC)
flag-gb Harry Tanfield (Ribble Weldtite)

Dit artikel delen:

101 Reacties

Wheely 9 november 2022 om 10:22

Dit topic laat mooi zien hoe onnavolgbaar een discussie wordt als je de posts gerangschikt op populariteit laat staan. Net alsof jullie allemaal in jullie zelf aan het raaskallen zijn. :-)

22
Handige Harry 9 november 2022 om 12:41

Ligt dat niet vooral aan het slechte design van dit systeem.
Hoewel bij sommige het ook niet heel raar is dat het lijkt alsof ze in discussie met zichzelf zijn.

0
Grote Plateau 9 november 2022 om 13:58

HULDE WHEELY, commentsectie is nu helemaal naar de kl*te

Niks maar aan op deze manier.

1
Alfred Issendorf 9 november 2022 om 14:39

Heel irritant om telkens weer “Oudste eerst” te moeten selecteren. Deze voorkeur moet toch door de website middels een cookie te onthouden zijn?

0
Cornelius 9 november 2022 om 15:40

@Alfred Issendorf Natuurlijk kan dat. Zie hier.

1
iLLan 9 november 2022 om 15:42

@Wheely, waar heb jij het nou weer over, je bent de eerste die gereageerd heeft! Owh, wacht…

1
Alfred Issendorf 9 november 2022 om 16:22

Bedankt Cornelius!

0
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 08:03

Met een jong publiek zoals Tietema heeft zou je met een beetje gezond verstand niet voor een gokbedrijf als sponsor kiezen.

Maar hey, de gokbedrijven pompen er nu het nog kan zo te zien graag belachelijke bedragen in te zien aan alles wat ze sponsoren. Zelfs een podcast in de marge zoals De Schuine Kant wordt door een gokbedrijf gesponsord. En dat staat iedereen natuurlijk vrij, maar zo staat het mij ook vrij om er kritisch op te zijn. Blij als dat verbod in gaat over een paar jaar.

6
Michiel 9 november 2022 om 08:47

Ze zullen wel moeten nu sinds dit jaar pasde online gokmarkt in Nederland is opengesteld. Dan moet je marktaandeel zien te veroveren en sponsoring is één van de logische opties.

Nu doe je impliciet weer of Tietema de keus zou hebben, aangezien je aan zijn gezonde verstand twijfelt.

Reality check one

-2
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 09:47

Gezellig Michiel, ben je weer! Had niet anders verwacht.

Je hebt altijd een keuze. Je kan er ook voor kiezen om niet met een gok sponsor in zee te gaan. Risico is dan alleen dat je niet (direct) een prof ploeg kan beginnen. Maar je hebt altijd een keuze.

0
Michiel 9 november 2022 om 09:58

Och jee wat sarcasme. Maar totaal niet boeiend Merlinappa. Graag even inhoudelijk en zakelijk deze keer.

Nee, het is geen echte keus om dan maar geen profploeg te beginnen als de huidige sponsor de enige is die wil instappen. Ja voor mensen als jij mss, maar Tietema staat er gelukkig relaxter in. Ik twijfel iig niet aan z'n gezonde verstand, los daarvan vind ik hem wat over het paard getild. Maar dat is niet de discussie.

-2
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 10:25

Ah, nu wél inhoudelijk? ;)
Je hebt áltijd een keuze. Tietema maakt niet de keuze die ik zou maken. Dat mag hij. Ik mag daar ook iets van vinden. En jij ook.

Daarnaast weten we niet of er nog andere sponsors waren hè. Wie weet was er een andere niet gokgerelateerd bedrijf wat net ietsje minder geld had. Weten wij allemaal niet, dat maakt het lastig speculeren over hoe de keuze tot stand kwam.

1
Michiel 9 november 2022 om 10:35

Ik ben altijd inhoudelijk, alleen als wij in discussie gaan wijken we daar standaard vanaf, ook jij maakt je daar wel eens schuldig aan. Ik zou het op prijs stellen als we dat achter ons laten.

Dat is wel een mooie hamvraag (of mag dat niet want vlees?) mss kan WF aan Tiet vragen of er meer aanbiedingen waren.

-2
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 11:29

Dat zou ik inderdaad wel interessant vinden om te weten.

0
Lars Maden 9 november 2022 om 11:48

Weet uit mijn omgeving wat voor ellende een gokverslaving kan veroorzaken. Gelukkig fietst deze ploeg ergens in de marge rond.

5
Adorni 9 november 2022 om 09:04

Knap dat het gelukt is om de ploeg van de grond te krijgen.

Wel erg voor Bingoal-WB dat ze een renner een jaar hebben betaald, terwijl hij al een half jaar geen wedstrijden meer gereden heeft voor het team, ondertussen een nieuw team opzet met als doel een concurrent te worden op hetzelfde niveau. En hij tegelijk toegeeft dat hij zelfs niet meer aan trainen toekomt.

4
master-pieter 9 november 2022 om 06:28

Heb jij iemand in je omgeving die zwaar door het gokken er aan onderdoor is gegaan? Vindt je reacties namelijk iets te zwaarmoedig

2
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 07:11

Nee.

Ik ben simpelweg een zwaar tegenstander van gokken zoals sommigen dat hebben met politieke voorkeuren, religie, muzieksmaak, coronageneuzel, patriotisme noem maar op. Het stevig te grazen nemen en kil tot de belachelijke kern reduceren gaat me relaxed af.

0
Marik 9 november 2022 om 10:39

Zullen we wedden dat jij ook een warme kant hebt Romans?

-1
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 08:24

Het is mooi om te zien dat iig half Nederland in zeer korte tijd volledig afgeknapt is op gokbedrijven en die hijgers die zich ervoor laten vernederen.
Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat alles fout is. Jumbo verkoopt suiker en van Aert met zn helm nog verslavendere suiker, DSM maakt microplastics, Alpecin verkoopt een straight-up leugen.
Maar dat maakt dus niet dat je niet tegen één bepaald ding mag zijn of nietop één ding mag inzoomen?
Één ding te gelijk. Je gaat de Hartstichting toch ook niet beschuldigen van het feit dat ze niet voor arme dolfijntjes opkomen?

2
Michiel 9 november 2022 om 08:44

In ieder geval half Nederland? Waar haal je dat vandaan? En wat bedoel je met hijgers die zich ervoor laten vernederen, daarmee bedoel je de mensen die wel eens een gokje wagen?

Je woede spat bijkans vh scherm

-2
Patrick 9 november 2022 om 08:50

Haha, leef je dan even in je eigen bubbel. Het is maar een relatief kleine groep die gokken iets engs vind. Degenen die gokken prima vinden is veel groter.

-1
Marik 9 november 2022 om 08:59

Drie weken geleden was ik nog in Las Vegas. Potverdorie wat heb ik daar lekker gegokt zeg.

-1
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 09:27

Iets met verslaving en ontkenning zeggen we dan.

0
Michiel 9 november 2022 om 09:33

Je zegt helemaal niets, tenenkrommend vooral

-2
Michiel 9 november 2022 om 10:10

Er zijn de afgelopen jaren allerlei onderzoeken uitgevoerd naar het online gokgedrag van de Nederlandse inwoners. Onder meer onderzoeksbureau Intraval heeft dit onderzocht. Uit deze studie blijkt dat maar liefst 88 procent van de Nederlanders ooit al minstens een keer gegokt heeft via het internet.

https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/hoeveel-mensen-gokken/

Daar gaat je verhaal over iig de helft van …..

-2
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 10:26

Het een sluit het ander niet uit Michiel. Ik heb ook wel eens online gegokt, maar vind ook dat gok bedrijven geen reclame mogen maken. Kan gewoon beide.

4
Michiel 9 november 2022 om 10:36

'Het is mooi om te zien dat iig half Nederland in zeer korte tijd volledig afgeknapt is op gokbedrijven en die hijgers die zich ervoor laten vernederen'

Dat blijkt dus niet uit de gokcijfers Merlin, dat iig half Nederland is afgeknapt op de gokbedrijven en haar klanten.

-2
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 11:33

Dus half Nederland zit wèl te wachten op de uitgerangeerde voetballers, groene gorilla’s en andere overdreven blijdoeners die het hele reclamelandschap hebben overgenomen?

0
Michiel 9 november 2022 om 11:52

Mss moet je gewoon eerst antwoord geven ipv door te blijven lullen. Je doelt dus op de reclames van de gokbedrijven en de semi bekende Nederlanders die zich daarvoor lenen. Dat iig de helft van de Nederlanders daar klaar mee zijn. Geen idee…ik ken de cijfers niet. Jij wel? 88 procent van de Nederlanders waagt wel eens online een gokje, dat zijn wel harde cijfers.

Ik vind hun zendtijd niet meer dan logisch aangezien het in Nederland een nieuwe open markt is en ze wel reclame moeten maken voor hun produkt. Ik erger me daar totaal niet aan

-1
Marcel de Gendt 9 november 2022 om 12:21

@Michiel,
Wat is hun “product”?

In mijn ogen is hun product iets wat voor veel mensen schadelijk en verslavend is, en maatschappelijk niet veel toe voegt. Ja een beetje plezier en extra spanning rond een wedstrijd, maar ook een hele industrie van verkochte wedstrijden, omkoping etc.

Ik vergelijk het met sigaretten: als iemand wil roken, dan moet hij/zij dat zelf weten. Maar ik denk niet dat we als samenleving gebaat zijn bij een situatie waarin het overgrote deel van de bevolking rookt. Dus ben ik blij met alles wat tegen de normalisatie van roken is.
En gokken is wat mij betreft niet anders. Maar wat je nu ziet is dat gokbedrijven er alles aan doen om gokken tot de normaalste zaak van de wereld te maken, inclusief alle verslaving en problematiek die daarbij hoort. Ik vind dat misselijkmakend.

Maar als jij daar een andere mening over hebt, dan is dat jouw goed recht. Maar dan ben ik wel benieuwd welke toegevoegde waarde je ziet voor de samenleving met het massaal gokken waar de branche op probeert aan te sturen.

2
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 12:32

@michiel
Als jij het nodig vindt om zo schreeuwerig je gelijk te halen, wees dan wel consequent. Je gooit wat rauwe data van een website in de groep die je van af het begin af aan verkeerd geïnterpreteerd hebt. En twee posts later ga je die zelf zitten verdraaien. En ondertussen bozig zitten doen omdat iemand als een stukje bij wijze van spreken het gezegde half Nederland gebruikt. Doe niet zo simpel joh.

2
Michiel 9 november 2022 om 13:20

Marcel, ik gok zelf nooit. Tis weggegooid geld. Het product is het bekend maken van gokken online, legaal. Wat logsich als de markt daarvoor pas dit jaar in Nederland geopend is. Als je als Overheid de online markt opent moet je die bedrijven ook de ruimte geven zichzelf te promoten. Dat is het enige wat ik eigenlijk zeg. En niet meer dan logisch toch?

Plus, vele voetbalclubs hebben langdurige contracten met gokbedrijven afgesloten. En binnen een paar jaar mag dat niet meer met alle gevolgen van dien voor die clubs. Ik heb gewoon een hekel aan een onbetrouwbare overheid

-1
Michiel 9 november 2022 om 13:24

Lo squalo del lago di confine. Ach jonkje toch, jij bent de enige in dit draadje die je cijfers niet kan onderbouwen, en dat gaat je ook niet lukken. Mss moet je je eigen vooroordelen weglaten in dit soort discussies als je ze niet kan staven. En in t vervolg wat duidelijker zijn met wat je bedoelt. Dan hoef ik ook niets te corrigeren aka 'verdraaien' in jouw woorden

Half Nederland een gezegde? Lol. Ik denk dat jij de enige bozige en schreeuwerige bent, vooral als je gokreclames voorbij ziet komen.

'Iets met verslaving en ontkenning zeggen we dan' Wat is dat dan voor rare reactie?

-1
Marcel de Gendt 9 november 2022 om 13:39

@Michiel,
Ik had het mooier gevonden als de markt voor legaal gokken gewoon geopend zou worden, maar dan zonder reclames om mensen richting gokken (en gokproblemen) te lokken. Dat kan prima, zie roken.

Maar nadeel van deze overheid is dat ze geloof hebben in de vrije markt die alles op lost, maar niet beseffen dat (gok)bedrijven er niet zijn voor een betere samenleving maar voor bedrijfsresultaten. En in dit geval had de overheid het belang van de betere samenleving moeten bewaken, door gokken te legaliseren (in basis niet zo heel veel mis mee) maar het normaliseren ervan te belemmeren.

Van mij mag deze stap dus heel snel teruggedraaid worden, ook al leidt dat tot problemen binnen sponsorcontracten. Dat is het risico wat deze ploegen nemen als ze met een dergelijke sponsor in zee gaan.

0
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 14:13

Als je zo simpel bent dat je denkt dat je zomaar alles bij elkaar op kan tellen en dat dat dan een percentage is dan snap ik dat je ook boos wordt om eenvoudige berichten die je pet te boven gaan.

0
Michiel 9 november 2022 om 14:24

'Als je zo simpel bent dat je denkt dat je zomaar alles bij elkaar op kan tellen en dat dat dan een percentage is dan snap ik dat je ook boos wordt om eenvoudige berichten die je pet te boven gaan.'

Ik denk dat jij toch echt de boze, witte man uithangt Ik zit hier echt met een glimlach naar je teksten te kijken. Ik heb je in eerste instantie gemisinterpreteerd, maar so what. Mensen hier zomaar voor gokverslaafd uitmaken, 'iig half Nederland' als gezegde beschouwen, mensen voor simpel uitmaken enz. Tsja

Ik hoor t al, niet geschikt voor een discussie.

Marcel en ook Merlinappa, kom er maar in. Ik ga graag met jullie verder

-2
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 14:35

Als jij je zogenaamde percentages niet kan of wil onderbouwen is het ook lastig om erover in discussie te gaan.

1
Michiel 9 november 2022 om 14:40

Dan houden we er lekker over op amigo. Tis het niet waard om te steggelen

-1
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 14:49

Noem het maar steggelen. Je gaat over de zeik omdat ik “half Nederland” gebruik zoals men dat gebruikt; ” half Nederland stond op de cauberg” of “half Nederland was aan het barbecueën met het lekkere weer” . En vervolgens gooi je er een percentage in om je boze gelijk te halen met een linkje om het echt waar te laten lijken. Vervolgens klikt iemand op die link, blijken jouw cijfers uit je duim gezogen te zijn en dan ga je kleinerend doen en op de man spelen. Dat heeft niks met steggelen te maken maar meer met jouw leugentje bagatelliseren.

1
Michiel 9 november 2022 om 15:01

Nou ben je echt definitief af. Ik ga niet over de zeik, jij wel. Ik ben niet boos, jij wel. Je verzint ter plekke gezegdes (en tegelijkertijd is die zgn helft van NL nog steeds een losse ma flodder), je maakt mensen hier uit voor gokverslaafden, noemt me simpel. En als ik vervolgens jouw 'percentage' opvat als hoeveel mensen er wel eens hebben gegokt online (en dus niet klaar zijn met gokbedrijven), 88 procent, ga je daar ook weer over uit je plaat en noem je het leugens. Terwijl ik al heb aangegeven dat ik je eerst misinterpreteerde (niet zo gek want je was niet bepaald duidelijk), ik vroeg je notabene nog wie je ermee bedoelde. En als je na een vriendelijke virtuele handshake nog steeds vol op het orgel gaat…..Echt, irl loop ik mensen als jij straal voorbij. Nu zal ik het ook virtueel doen. Je bent typisch een voorbeeld van iemand met 0,0 zelfreflectie.

-2
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 16:25

Mij misinterpreteren en je eigen data misinterpreteren zijn niet hetzelfde.

2
Patrick 8 november 2022 om 21:08

Sterk om zo’n grote sponsor te strikken. Ik ben benieuwd.

1
Het orakel van Ves 8 november 2022 om 21:24

Een gokbedrijf als grote sponsor voor deze kijkcijferkanonnen onder het jongere wielerpubliek…..

1
Cochise 8 november 2022 om 22:09

Achja. Het is natuurlijk nooit goed: loterijen, kredietverstrekkers met woekerinteresten, schijndemocratieën, oceaanvervuilers,… Nog een geluk dat die dekselse Trump nooit in de wielersport heeft geïnvesteerd. Of wacht.

1
A.M.M. Jonkers 8 november 2022 om 22:26

Vergeten dat De Nederlandse Loterij voor 10 jaar sponsor is van de KNWU?

3
Patrick 8 november 2022 om 23:26

Is gokken het nieuwe paradepaardje van de verbied-alles lobby? Jongeren(en ouderen) kunnen prima een gokje wagen net als dat ze ook prima alcohol kunnen drinken mits je je verstand gebruikt maar dat geldt voor alles. Alle KFC’s en McDonald’s ook maar verbannen omdat er een groep is die zwaar overgewicht heeft? Stop met verbieden!

4
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 05:40

Verbieden is natuurlijk wel degelijk een goed instrument om een gezonde maatschappij mede vorm te geven. Gokbedrijven wat meer een verdomhoek intrappen zou daarvoor een mooie stap zijn: veel te veel die hun leven er mee kapot maken en veel te veel ellende die door die uitzuigers maatschappelijk opgelost moet worden. Bizar ook hoe deze branche de afgelopen jaren als duizendknoop rondwoekert. Na een gezonde herziening van toegestane activiteiten zullen we het ons later nog eens herinneren: wist je nog toen al die goketters nog vrij adverteren mochten?

Zowel de nationale ploeg als team Tietema staan op mijn vizier, met hun geinfecteerde tricots en zielverkoperij.

Wijzen naar vadsige teringvoergiganten riekt naar whataboutism van de bovenste plank. Ja, ook problematisch maar heeft er niets mee te maken. Gokje wagen is een aandoening, geen biertje op het terras.

-5
KeesD 9 november 2022 om 06:46

Romans, dus ook cryptobeurzen maar verbieden? Een grotere ‘gokkast’ bestaat momenteel niet. Hoewel ik denk dat je al blij moet zijn als je komende 5 jaar überhaupt goede sponsoren hebt (er komt een recessie aan waar 2008 nog maar een natte scheet bij is). Verbieden van bepaalde soorten sponsoren is al een oud fenomeen. Er rijdt geen sportauto meer rond met Marlboro, of met Martini. Maar ja, je kan het whataboutism noemen, maar waar stop je met verbieden. Als je alle bedrijven die slechte diensten, ongezonde producten etc wil uitbannen, waar ligt dan de grens?

1
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 07:03

Die grens is voor iedereen vrij subjectief en verdedigbaar.

Dat er geen raceauto meer rondrijdt met peukenkleuren vind ik een prima vergelijking trouwens. Tietema is nu gewoon een van de gokverlokkende youtube zielen met dubbele agenda welke beetje bij beetje de strot afgeknepen zal worden en op termijn net zo vintage is.

Misschien ook iets om als maatschappelijk bewogen coureur over na te denken voordat die lui je overhalen om een mentaal uitgedaagde Dumoulin , hahahaha, na, haha, voor hun camera te persifleren of een wheelie, gniffel, op haha, een éénwieler! *proest* te doen. Jíj bent hun Rudolf om de unibetslee te trekken. Zonder hen stelt het team & activiteiten geen moer voor.

Feitelijk is je 'nee sorry, niet voor dat gokgedoe, verder even goede vrienden' één ziel minder in de schuldsanering waard: profs!

En o ja: cryptobeurzen. Dat gaat natuurlijk op gegeven moment imploderen op een manier waar de Wolf of Wallstreet mee vergeleken als gecastreerd schoothondje overblijft.

0
Jeszon 9 november 2022 om 07:37

Ach, alle 18 eredivisieclubs worden gesponsord door een online gokbedrijf.

0
Jeszon 9 november 2022 om 07:38

En niet te vergeten dat Bingoal al jaren verbonden is aan Tietema en co

0
Het Luipaard van Lent 9 november 2022 om 08:01

Eens met RV.

Overigens mag er best strenger gereguleerd worden op (crypto)beurzen, maar feit blijft wel dat handelen in aandelen en crypto geen gokken is als je weet wat je doet. Als je het niet snapt zou ik het je niet aanraden om te doen, maar als je je erin verdiept (zowel TA als FA) is het allerminst gokken.

0
Fast Freddy 9 november 2022 om 08:47

Rv, ik kan je volgen en ben het ook wel eens. Het vrijgeven van tv gokreclames heb ik nooit begrepen. Zolang er geen digitale link komt tussen de youtube content van deze ploeg en het gokken valt het met het effect van deze sponsor nog wel mee.
Wat me wel verbaast is dat jij zo aanslaat op dit onderwerp terwijl je, in iedergeval in mijn beeld, altijd vrijheid blijheid predikt.
De mens in algemen zin, en de één meer dan de ander, is m.i. vrij slecht in staat in om het lange termijneffect van eigen keuzes in te schatten of mee te nemen in besluitvorming. Gaan voor de instant buzz i.p.v. lange termijn effect. Met verslaving, overgewicht etc. tot gevolg.
En wat crypto betreft; toegevoegde waarde van crypto is enkel persoonlijk gewin, ten koste van gigantische energieverspilling, dus daar mag letterlijk de stekker uit.

1
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 09:39

@FF: ik predik niet zozeer maar draag mijn steentje bij. Het onderwerp nodigt uit tot een aanval in plaats van nuance. Wat men er verder mee doet is mijn zaak niet.

1
Michiel 9 november 2022 om 10:07

Maar Romans, even praktisch. Als je vindt dat het verboden moet worden hoe rijm je dat dan met het gegeven dat Nederland als ongeveer laatste land de online gokmarkt heeft gelegaliseerd dit jaar? En nu sponsoring wil verbieden? Dat ben je toch een onbetrouwbare overheid richting die bedrijven? Hoem kijk je daar tegenaan?

0
Handige Harry 9 november 2022 om 10:18

Het probleem is niet de verslavingen maar de potentiële verslaafden.
Je kunt wel altijd de drugs,alcohol, sigaretten, ongezond eten of gokken de schuld geven maar al zou je die verbieden dan vinden de potentiële verslaafden wel weer een andere verslaving.

De mens is gewoon heel erg verslavingsgevoelig dat is het grote probleem en dat ga je niet zomaar veranderen. Zeker niet door alles maar te verbieden.

-1
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 10:23

Die bedrijven geef ik geen moer om. Mogen wat mij betreft samen met de megastallen op de eerstvolgende snelexpress richting eeuwige jachtvelden. Voortschrijdend inzicht overstijgt ‘betrouwbaarheid’, absoluut.

En de piste : ‘dan gaan ze wel ergens anders verslaafd aan zijn!’ is mij te fatalistisch en klinkt als iemand die alles al bij voorbaat opgegeven heeft.

4
DonQuijote 9 november 2022 om 12:12

@Romans
“Verbieden is natuurlijk wel degelijk een goed instrument om een gezonde maatschappij mede vorm te geven. ”

Meen je dat nou… Als de overheid van alles gaat verbieden ontneem je de burger op den duur zijn gezond verstand toch? Die verliest dan toch zijn vermogen en zelfvertrouwen om zelf te kunnen en willen bepalen wat “goed” en “slecht ” is?
Met alle gevolgen van dien….

We hebben (hadden beter gezegd) toch een goed werkende constitutie die ons zo goed mogelijk behoedde voor van alles?

-1
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 12:51

Waar haal je ‘van alles’ vandaan? Het gaat hier om gokreclame.

2
Lo squalo del lago di confine 9 november 2022 om 13:19

Alsof het verbieden van onbenullige dingen die mensen zwaar in de problemen helpen iets nieuws is. De snelheidslimiet in de bebouwde kom en fiets niet langs de dichte spoorboom heen zijn geen natuurwetten.

5
Theo Bovengemiddelkamp 8 november 2022 om 23:54

Corné van Kessel niks?

1
Zwarte Trui 9 november 2022 om 10:32

Die zit goed bij Wanty ivm de crossafdeling.

0
Maillot à Pois 9 november 2022 om 10:41

@Zwarte Trui
Alleen vindt Wanty dat niet, want Corné heeft helaas geen contractverlenging gekregen

0
Zwarte Trui 9 november 2022 om 12:26

Hij gaat naar Deschacht Hens Maes toe

0
Hoste 9 november 2022 om 09:23

Ik hou helemaal niet van de cancelcultuur die er nu heerst. Maar ik vind wel dat Tietemaatje teleurstelt in het aantrekken van zo’n sponsor. Ik zou zelf namelijk niet verantwoordelijk willen voor misère (ook al zou het maar 1 iemand zijn) die gokken kan veroorzaken.

Maar iedereen heeft zijn eigen moreel kompas. Blijkbaar wijst die van Tietemaatje naar een andere kant dan die van mij.

1
Handige Harry 9 november 2022 om 10:21

Met zo’n superieur moreel kompas mogen we aannemen dat jij ook nooit iemand een sigaret aanbiedt, een rondje geeft in de kroeg of iemand geld uitleent want je wilt natuurlijk niet bijdragen aan een potentiële verslaving van iemand.

0
joowii 9 november 2022 om 17:23

Nee Handige Harry, dat mogen we niet. Je ziet zelf dat dit twee andere dingen zijn lijkt me? Je als uithangbord voor een georganiseerde grootschalige promotie van een (mogelijk) schadelijke handeling opwerpen enerzijds, iemand eenmalig uitnodigen voor een dergelijke handeling in het bijzijn van diegene (en diegene dus kunnen inschatten).

0
Handige Harry 9 november 2022 om 18:51

Misschien moet je even goed lezen wat hij schrijft.
Hij zegt letterlijk dat hij er niet voor verantwoordelijk wil zijn dat ook maar iemand verslaafd raakt.
Van iemand die zo’n nobel doel heeft mogen wij dan best verwachten dat hij niemand in de verleiding brengt.

0
Chekie 9 november 2022 om 10:59

Een project als vele die willen doorstromen maar het komt er maar niet van. Beat, Volker Wessels zijn daar de recente voorbeelden van. Blijven toch veredelde clubteams vind ik zelf. De Line Up is nu ook niet zo dat ze er boven uit gaan springen.

1
Adorni 9 november 2022 om 11:32

Met Bloem, Kopecky, de Vries en Budding hebben ze al mannen die ereplaatsen behalen in de .2-wedstrijden. Als ze dat ook kunnen voor TDT en zich kunnen laten zien in de .1 wedstrijden die ze mogen rijden.
Kopecky en Bloem zijn 22, daar zit nog wel potentieel in om door te groeien naar een hoger niveau. En eens de ploeg van de grond komt, zowel financieel als qua resultaten, kan je betere renners aantrekken.

0
Grote Plateau 9 november 2022 om 13:59

Die Tietema heeft wel drive he?

Frank VDB reed nog voor unibet in een wit groen shirt.

1
thorsen 9 november 2022 om 15:10

Ik heb in ieder geval genoten van de zeer intense (grotendeels) off topic discussies.

1
Rawolf Rawolf 10 november 2022 om 10:02

Allemaal lekker makkelijk, dat geld moet toch ergens vandaan komen. T is niet dat Greenpeace een miljoen heeft liggen om te besteden aan wielrennen.

1
Romāns Vainšteins 10 november 2022 om 10:21

Dat je met je jolige project afhankelijk bent van zo’n gokgriezel om het überhaupt te kunnen doen houdt in dat het sowieso niet levensvatbaar is.

-1
Rawolf Rawolf 10 november 2022 om 12:41

Heel t wielrennen is niet rendabel zonder ‘witwassers’, Ineos, Total, UAE, Bahrein… t is allemaal wat

0
pimmeesryan 8 november 2022 om 21:08

Worden er nog meer namen bekend gemaakt of beginnen ze het seizoen met 6 renners?

0
fransestinkkaas 8 november 2022 om 22:35

Enkelvoudig programma, dus verwacht dat niet veel meer dan tien man hebben op 1 januari.

0
De Ezel van Eindhoven 8 november 2022 om 21:18

Leuk man! Wens ze veel succes.

Ook tof dat sponsors er geld in steken. Komt natuurlijk ook van mij vandaan. Ben ik stiekem ook een beetje betrokken ;)

0
Fast Freddy 9 november 2022 om 01:02

Toch leuk dat WF hier de bekendmaking van tdt verneukt. Elkaar iets gunnen is niet van deze tijd.

0
Zwarte Trui 9 november 2022 om 10:32

Dit is echt geen primeur van Wielerflits hoor.

0
Mooie Sjors 9 november 2022 om 10:23

FDJ en Lotto dan ook maar weren. :)

0
Dikke Vrouw 9 november 2022 om 10:47

Hup TDT !

0
DonQuijote 9 november 2022 om 11:55

Leuk hoor, wordt een lekkere ploegje met een mooi begeleidingsteam.

0
Jean Dumas 9 november 2022 om 12:24

Leuke manier om met je toekomst bezig te zijn. Meer van dit soort initiatieven!

0
Handige Harry 9 november 2022 om 13:05

Zou mooi zijn als ze een exotisch programma gingen afwerken, dat lijkt mij toch mooier beeldmateriaal op te leveren dan als ze gewoon een voornamelijk Vlaams programma rijden.

0
Emergo 9 november 2022 om 13:26

Het zou prettig zijn wanneer reacties in volgorde van binnenkomst worden geplaatst.

0
Romāns Vainšteins 9 november 2022 om 14:00

Die prettigheid is forceerbaar met het instellen van ‘oudste eerst’.

1
Johnnie Doe 10 november 2022 om 10:50

Unibet mogen die dan nog sponsoren? Niet dat ik dat erg vind, ik vroeg het me gewoon af. Ik bedoel alcohol reclame zien we ook genoeg op TV. Toch?

0
Canyonracer 8 november 2022 om 22:31

Dat is dan tot maximaal 2025. Vanaf dan mogen gokbedrijven niet meer sponsoren.

-1
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone