WielerFlits en Ride Magazine mediapartners Amstel Gold Race

vrijdag 16 april 2021 om 20:00
WielerFlits en Ride Magazine mediapartners Amstel Gold Race

WielerFlits en Ride Magazine hebben deze week een akkoord bereikt met de organisatie van de Amstel Gold Race om als mediapartner naar buiten te treden. Daardoor gaan de lezers van WielerFlits nog meer nieuws rondom Nederlandse enige klassieker krijgen, terwijl er in Ride Magazine geregeld informatie over fietsen in Limburg zal komen.

WielerFlits is het grootste online wielerplatform in Nederland en België, kende in 2020 ruim 5,5 miljoen unieke bezoekers en ligt dit jaar op schema om liefst 100 miljoen pageviews te halen. Ride Magazine is het nieuwe wielertijdschrift, dat in maart voor het eerst is verschenen en voor toerfietser en Tourwinnaar is gemaakt. Met een goede verhouding verhalen over het profwielrennen en de fietstoerist, hoopt Ride dat de bekende profs een goede inspiratiebron voor de toerfietsers kunnen zijn.

“Ik volg WielerFlits al jaren en heb het platform de laatste jaren alleen maar zien groeien”, geeft koersdirecteur Leo van Vliet van de Amstel Gold Race aan. “Een blik op WielerFlits en je bent op de hoogte van al het wielernieuws. Ik denk dat er maar weinig wielerliefhebbers in Nederland en België zijn die niet geregeld op deze website kijken.”

“Dat WielerFlits zich tegenwoordig ook op het fietstoerisme richt, maakt dit platform voor ons interessant. Naast de wedstrijden voor de mannen en vrouwen is de Toerversie Amstel Gold Race ook een groot onderdeel van ons evenement. De Toerversie zal dit jaar op zaterdag 11 september worden georganiseerd. Via WielerFlits willen wij toerfietsers ook kennis laten maken met schitterende fietsroutes en plekken in Limburg.”

Nieuwe mijlpaal
Voor WielerFlits is de samenwerking met de Amstel Gold Race een nieuwe mijlpaal. “Vorig jaar werden we al partner met Club 48 voor de Verkiezingen Wielrenner van het Jaar. Met de Amstel Gold Race gaan we samen werken met de belangrijkste wielerwedstrijd van Nederland”, zegt hoofdredacteur Maxim Horssels.

“Het is mooi dat we nu geregeld een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Verder gaan we met en via de Amstel Gold Race ook fietsgebieden in Limburg ontdekken. Hieruit gaan natuurlijk ook weer mooie reportages ontstaan voor Ride Magazine dat vanaf 2022 viermaal in print gaat verschijnen. Daarnaast heeft een eerste brainstorm met de organisatoren Leo van Vliet en Roy Packbier talrijke andere ideeën opgeleverd die we de komende periode gaan uitwerken en waar mooie verhalen voor onze volgers in zitten.”

Dit artikel delen:

7 Reacties

Romāns Vainšteins 15 april 2021 om 10:55

Hoe vaak zou Leo van van Vliet 'wielerflits' achter elkaar héél snel kunnen zeggen zonder tegen een 'haha, je zei flielerwits!' aan te lopen?

Kelder is de Man 15 april 2021 om 18:13

Ik kom uit op Fileflits.

Jan 15 april 2021 om 11:29

Jubileumjaar voor Leo
Gefeliciteerd!
25ste editie onder hem

Wim Kruithof 15 april 2021 om 11:34
Quote:
daardoor gaan de lezers van WielerFlits nog meer nieuws rondom Nederlandse enige klassieker krijgen…

Ben zeer benieuwd. Beloofd een voorbeschouwing te worden om van te watertanden. Hulde voor de samenwerking.

Lance4eva 15 april 2021 om 16:24

Mocht de Amstel komende zondag een farce worden, gaat Wielerflits de boel dan ook tot onder de achillespezen afzagen?

FDJ 15 april 2021 om 18:15

Dat hoop ik niet want het is van groot belang voor de Amstel Gold Race en sponsoren dat er nu wel een Gold Race is en in welke vorm dan ook is niet belangrijk. Er is een wedstrijd. Improviseren.

Michelangelo 15 april 2021 om 17:08

Honderd miljoen pageviews….

Paar artikeltjes over ome Pat, dan zit je daar zo aan!

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair