Wereldtitel voor Van der Poel of Van Aert? Dan krijg jij RIDE Gratis!

woensdag 1 februari 2023 om 20:30
Wereldtitel voor Van der Poel of Van Aert? Dan krijg jij RIDE Gratis!
Ride

De wielerwereld kijkt uit naar het WK Veldrijden in Hoogerheide. De grote vraag bij de mondiale titelstrijd in het veld: wint Mathieu van der Poel of Wout van Aert ? Speciaal voor echte wielerkenners hebben we deze week een mooie aanbieding. Wanneer je nu de nieuwe RIDE bestelt en de winnaar van het WK juist weet te voorspellen, dan krijg je van ons jouw aankoopbedrag teruggestort.

De nieuwe RIDE verschijnt op 10 maart en staat zoals je van ons gewend bent weer bomvol met de mooiste wielerverhalen, schitterende reportages en interviews met de hoofdpersonen uit het peloton. Onze uitgebreide seizoensgids vormt bovendien een ideaal naslagwerk om erbij te houden wanneer je thuis op de bank de klassiekers kijkt.

Dat maakt de voorjaars-editie van RIDE weer een magazine dat wielerliefhebbers niet mogen missen. Voor slechts € 9,95 krijg je hem vanzelf thuisbezorgd. Of met een beetje geluk helemaal gratis! Bestel nu snel, want deze actie heeft een limiet van 250 exemplaren.

Heb je de nieuwe RIDE al besteld? Stuur ons even een mailtje en wij zorgen ervoor dat deze actie ook voor jou geldt

Nog meer voordeel met een abonnement


Wanneer je nu een abonnement neemt, dan ben je helemaal spekkoper. Normaal gesproken ontvang je 5 edities voor de prijs van vier. Wanneer je de winnaar van het WK juist weet te voorspellen, dan krijg je van ons een extra editie. Oftewel: 6 keer RIDE voor de prijs van 4. Laat deze unieke aanbieding niet schieten en sluit nu een abonnement af.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone