Wagner wordt na Eneco Tour geopereerd aan liesslagader

vrijdag 14 augustus 2015 om 15:19
Wagner wordt na Eneco Tour geopereerd aan liesslagader

Foto: Marcel Koch

Robert Wagner zal na de Eneco Tour geopereerd worden aan zijn liesslagader. De operatie betekent gelijk ook het einde van zijn seizoen, omdat het herstel even gaat duren. Wagner kampte al een tijdje met de slagader.

“Ik heb geen keuze meer”, liet Wagner weten. “De problemen met mijn linker liesslagader spelen al het hele seizoen en verslechteren. Ik heb ook niet op mijn manier kunnen koersen. Fietsen lukte wel, maar echt diepgaan zat er niet in.”

“Ik ben vijf jaar geleden na problemen aan mijn rechter liesslagader ook al eens geopereerd. Toen was de ingreep uiterst succesvol en werd ik in 2011 kampioen van Duitsland. Ik heb na de operatie twee maanden nodig voordat ik het been weer volledig kan belasten. Ik ben nu al heel gemotiveerd voor 2016, het succes van de ploeg in de tijdrit van donderdag geeft me veel moraal.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

NumberSeventeen 14 augustus 2015 om 15:31

Blijft toch altijd een ingreep met de nodige risico’s. Ik hoop dat het goed uitpakt voor hem. De kopmannen van zijn ploeg kunnen alle hulp gebruiken.

Turtlehead 14 augustus 2015 om 15:40

Vandaag toch ff mooi zijn best gedaan.
Risicovolle ingreep, maar dit jaar was t ook 10 keer nix.

LinusGerdemann 14 augustus 2015 om 15:43

Gisteren stond op Volksstimme.de dat hij ook Vattenfall nog zou rijden.Bij dit stuk staat ook geen bron? Het lijkt me niet dat het eigen nieuws is.

Disarray96 14 augustus 2015 om 15:44

Komt van de Lotto Jumbo site gok ik

Sebas 14 augustus 2015 om 16:47

Ik vroeg mij al af wat er met Wagner aan de hand is. Vorig jaar was het magertjes, maar dit jaar heeft hij werkelijk waar nog geen enkele keer bij de eerste tien kunnen rijden. Hopelijk kan hij zijn eigen verwachtingen waar maken en staat hij er in 2016 weer.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair