Vuelta 2022: Arkéa-Samsic verliest Anthony Delaplace na positieve coronatest

zaterdag 27 augustus 2022 om 12:06
Vuelta 2022: Arkéa-Samsic verliest Anthony Delaplace na positieve coronatest

foto: Cor Vos (archief)

Arkéa-Samsic zal in het in de achtste etappe van de Vuelta a España zonder Anthony Delaplace moeten doen. De Fransman testte zaterdagochtend positief op het coronavirus, dat laat Arkéa-Samsic weten op sociale media.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De 32-jarige Fransman reed zich nog niet in de kijker in de Vuelta a España. Voor Delaplace was het zijn eerste deelname aan de Ronde van Spanje, nadat hij al acht keer deelnam aan de Tour de France. Delaplace won dit jaar een koers, Paris-Camambert.

Door de opgave van Delaplace moet Arkéa-Samsic verder met zes renners, aangezien Nairo Quintana op het laatste moment van de startlijst werd gehaald. Daniel McLay, Elie Gesbert, Lukasz Owsian, Simon Gugliemi, Thibault Guernalec en Clément Russo zijn de renners die in koers blijven voor de Franse ploeg.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Dikke Vrouw 27 augustus 2022 om 12:21

Een positieve plas

-1

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone