Vuelta 2019: Mis niets van de Ronde van Spanje op WielerFlits

Vuelta 2019: Mis niets van de Ronde van Spanje op WielerFlits
vrijdag 23 augustus 2019 om 08:30

Het is weer tijd voor de Vuelta a España. Op WielerFlits hoef je de komende drie weken niets te missen van de strijd om de ronde leiderstrui. Zoals je van ons gewend bent, voorzien we je razendsnel van het laatste nieuws uit Spanje.

Dagelijkse voorbeschouwingen
De Vuelta a España op WielerFlits begint met uitgebreide voorbeschouwingen op het parcours en de klassementen. Tijdens de Vuelta publiceren we dagelijks om 19.00 uur een voorbeschouwing op de etappe van de volgende dag, natuurlijk voorzien van onze welbekende sterverdeling met de favorieten voor de ritzege.

WielerFlits’ Pooltips

Kan je nog wat hulp gebruiken bij het invullen van een van de vele pooltjes? Check dan deze video. In onze videoserie WielerFlits’ Pooltips geeft Maxim Horssels een aantal namen die je wellicht punten kunnen opleveren om je vrienden, collega’s en familieleden te verslaan.

Liveblog
Wie de etappe niet rechtstreeks op televisie kan zien, kan terecht in ons liveblog. Alle 21 etappes worden fase per fase beschreven en aangevuld met het beste van wat op social media verschijnt. In de livechat is ruimte om met elkaar de etappe te bespreken en in discussie te gaan.

Volg hier-bericht
De Ronde van Spanje kan ook besproken worden in het vertrouwde Volg hier-bericht. Op jullie verzoek keert het Volg hier-topic terug van het Forum naar de nieuwslijst. Geef jij de voorkeur aan een slowchat? Check dan de ‘Volg hier’. Zorg wel dat je ingelogd bent, want het bericht is alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers.

Rubrieken
Wie de etappe niet heeft kunnen volgen, of voor wie alles nog een keer tot zich wil nemen, hebben we een aantal vaste overzichtsrubrieken en het wedstrijdverslag. Daarnaast beschikken we over de dagelijkse highlights van de etappe, zodat je de wedstrijdbeelden nog een keer rustig terug kunt kijken.

WielerFlits App
Heb je de WielerFlits App al op je telefoon staan? De is onlangs volledig vernieuwd. Naast een frisse make-over hebben we ook enkele nieuwe features toegevoegd, waardoor het nog makkelijker wordt om via je mobiel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de Ronde van Spanje.

Met de nieuwe app kan je onder meer:
• Reageren op nieuwsberichten
• De laatste koersontwikkelingen volgen via ons liveblog
• Alle berichten van de afgelopen dagen teruglezen
• Swipen tussen de berichten

De nieuwe app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons.
Download hier de App voor iPhone
Download hier de App voor Android

Social media
Op social media zijn we overal te vinden waar jij ook bent. Je kunt ons onder andere volgen op Twitter, Facebook en Instagram. En vergeet je ook niet te abonneren op ons YouTube-kanaal om geen video te missen.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Romāns Vainšteins 23 augustus 2019 om 11:15

Argh. Weer de kiddo-chat als kopman en de volg hier in het laatste wiel van de mongolenwaaier gepropt.

west 23 augustus 2019 om 11:24

Reageren op nieuwsberichten in de app werkt trouwens niet bij mij en een aantal collega’s.

Headlines

Materiaalzone

Populair