Vuelta 2017: Wat kan je verwachten op WielerFlits?
zaterdag 19 augustus 2017 om 17:00

Vuelta 2017: Wat kan je verwachten op WielerFlits?

De komende drie weken zullen we op WielerFlits uiteraard volop verslag doen van de derde grote ronde van dit wielerjaar. Tijdens de Vuelta a España hebben we weer een paar extra rubrieken toegevoegd om de koers optimaal te kunnen volgen.

Wat gaan we doen?

  • Net als tijdens de Tour de France, zijn we ook tijdens de Ronde van Spanje ter plaatse. Verslaggever Maxim Horssels brengt vanuit Spanje reacties uit het peloton. Hou daarom onze Facebook, Twitter, Instagram en ons Youtube-kanaal goed in de gaten.
  • Overdag niet in de gelegenheid om de koers te volgen? Geen probleem! Door een samenwerking met Perform bieden wij iedere dag een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd, waardoor je op een moment wanneer het jou uitkomt de etappe terug kunt kijken.
  • Ook wanneer je interesse hebt in de achtergronden van de Vuelta, ben je bij ons aan het goede adres. Door een samenwerking met RTL kunnen we iedere avond een aflevering van ‘Filemon on Tour’ presenteren. Filemon Wesselink reist mee met de Vuelta-karavaan en brengt dagelijks verslag van zijn belevingen.

Vanzelfsprekend kan je daarnaast rekenen op de vaste speerpunten die je van ons mag verwachten. Tijdens onze online talkshow WielerFlits Live bespreken we iedere maandagavond samen met onze vaste analist Michael Boogerd en gasten uit de wielerwereld de Vuelta. Door de aanwezigheid van Maxim in Spanje, introduceren we tijdelijk een nieuw gezicht als presentator. Wie dat is, dat zie je maandag.

Daarnaast kan je uiteraard ook deze Vuelta dagelijks live meepraten over de wedstrijd in onze volg-hier topics. Het koersverloop is na afloop terug te lezen in een uitgebreid wedstrijdverslag met de uitslagen van ProCyclingstats. Onze huisfotograaf Stefano Sirotti volgt de koers op de voet en bezorgt ons iedere dag de foto’s van de etappe. Tot slot publiceren we dagelijks om 19:00 de voorbeschouwing met het parcours en de favorieten voor de komende etappe.

We hopen met deze invulling de Vuelta voor jullie nóg mooier te maken.

Geniet van de Vuelta!

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
19 augustus 2017 17:41
Leuk WF!

Maxim, mazzelaar. Geniet er van.

Nieuwe presentator.. erg benieuwd...
19 augustus 2017 17:46
Geen 'de eerste van ?' Wilde Oomen niet ?
19 augustus 2017 18:07
na de wat tamme Giro qua berichtgeving op WF had ik eigenlijk hetzelfde verwacht voor de Vuelta. niet dus! :)
19 augustus 2017 19:31
Geen Futurum-shop?
19 augustus 2017 20:28
Goed dat wielerflits live wel doorloop!

Reacties zijn gesloten.