Vuelta 2016: Lluis Mas ontwricht heup bij val op weg naar ploegbus

Vuelta 2016: Lluis Mas ontwricht heup bij val op weg naar ploegbus

Caja Rural-Seguros RGA - foto: Sirotti

woensdag 24 augustus 2016 om 08:30

Lluis Mas overleefde de vierde etappe in de Vuelta a España met gemak. Als 91e kwam hij over de eindstreep, maar op weg van de finish aan San Andrés de Teixido naar de ploegbus, kwam de Spanjaard ten val. Hierbij heeft hij zijn heup ontwricht.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Volgens zijn ploeg Caja Rural-Seguros RGA verloor Mas de controle over zijn fiets op weg naar de bus. In het ziekenhuis van A Coruña werd de blessure vastgesteld door middel van een scan, waarna de 27-jarige coureur de nacht in het ziekenhuis verbleef. Later deze woensdag zal de ploeg met meer informatie naar buiten komen.

Na Federico Zurlo (Lampre-Merida), Warren Barguil (Giant-Alpecin) en Vicente Reynes (IAM Cycling) is Mas de vierde uitvaller deze Vuelta.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Pingdo 24 augustus 2016 om 08:40

Jammer, deze jongen had zijn zinnen gezet op de bergtrui.

0
Mkay 24 augustus 2016 om 08:55

Llullig

0
Wheely 24 augustus 2016 om 09:51

Dit is nou zuur.

0
Polleke 24 augustus 2016 om 13:02

Beetje zoals Stinkewitch jaren geleden…die kreeg echter dezelfde avond nog positief nieuws …over een eerdere dopingcontrole….over een slechte dag gesproken…

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone