Vos derde in La Course: “De scherpte was eraf in de sprint”


zaterdag 26 juni 2021 om 13:47
Vos derde in La Course: “De scherpte was eraf in de sprint”


foto: Cor Vos

Marianne Vos is als derde over de streep gekomen in La Course Le Tour de France. Op de steile finish in Landerneau moest de tweevoudige winnares haar meerdere erkennen in Demi Vollering en Cecilie Uttrup Ludwig.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Vos wilde naderhand vooral haar ploeggenotes een compliment geven, vertelde ze via haar ploeg Jumbo-Visma. “Die hebben vandaag een heel sterke wedstrijd gereden. We zaten met Anna Henderson goed mee in de ontsnappingen en in het peloton hadden we met Anouska Koster en Riejanne Markus de controle. Dus alles liep volgens plan. Ook op de klim.”

“Ik zat goed voor de sprint, maar ik had helaas niks meer over”, ging ze verder. “Ik zat goed voor de sprint, maar ik had helaas niks meer over. Natuurlijk ben ik een beetje teleurgesteld dat ik niet gewonnen heb. Maar ik moet ook realistisch zijn. Ik heb alles gegeven, maar ik merkte bij het aanzetten van mijn sprint dat de scherpte er wel af was. Vollering was vandaag gewoon sneller.”

Dit artikel delen:

4 Reacties

Dion 26 juni 2021 om 14:06

Hier wel ingelogd en in de live chat niet. Eens zien of een reactie hier daar invloed heeft. Bijzonder irritant dat het inloggen zo slecht gaat op deze site.

0
Martin van den Bosch 26 juni 2021 om 14:17

De inlogproblemen ontstaan doordat browsers een oude versie van de pagina (waarin je dus nog niet ingelogd was) vertonen. Dat wordt browsercaching genoemd. Een hard refresh lost het doorgaans op.
Hier is te zien hoe je een hard refresh uitvoert:

0
Chaba 26 juni 2021 om 16:26

Helaas was dat maar zo. Flink irritant is het wel. Zowel werkpc, desktop als mijn telefoon loopt hier tegenaan. Snap niet dat wielerflits dit niet kan fixen want met andere sites hebben dit niet.

0
Dion 26 juni 2021 om 19:03

Helpt hier ook niet. Wat hielp, ik denk bij toeval, was naar desktopsite schakelen en daarna weer terug naar mobiel.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone