Voorselectie Vacansoleil voor Ronde van Zwitserland

woensdag 2 juni 2010 om 09:52

Een wildcard voor een grote ronde zat er dit jaar nog niet in voor Vacansoleil, de laatste optie is nog de Ronde van Spanje later dit jaar. De Nederlandse formatie heeft wel een uitnodiging voor de Ronde van Zwitserland gekregen en hier willen de geel-blauwen zich tonen. Vacansoleil heeft zelfs een voorselectie bekend gemaakt voor deze ronde met onder andere Hoogerland, Marcato en de broertjes Feillu.

Als voorbereiding op de Ronde van Zwitserland rijdt de Nederlandse ploeg van 2 tot en met 6 juni de Ronde van Luxemburg (2.HC) en op 6 juni de GP d’Argovie (1.HC). Na deze wedstrijden zal de ploeg bekendmaken wie definitief in Zwitserland mogen koersen.

Manager Daan Luijkx over het belang van de Zwitserse etappekoers: “Deze wedstrijd is een geweldige koers om op het hoogste toneel te laten zien waar we toe in staat zijn. De renners hebben een grote meerdaagse wedstrijd om naar uit te kijken en kunnen zich meer dan een week lang meten met de wereldtop.”

Voorselectie Vacansoleil voor de Ronde van Zwitserland (PT)
Matteo Carrara, Marco Marcato, Romain Feillu, Brice Feillu, Lieuwe Westra, Johnny Hoogerland, Rob Ruygh, Wout Poels, Björn Leukemans en Michal Golas.

De Ronde van Zwitserland wordt van 12 tot en met 20 juni verreden.

Selectie Ronde van Luxemburg (2.HC)
Borut Bozic, Matteo Carrara, Brice Feillu, Johnny Hoogerland, Sergey Lagutin, Björn Leukemans, Martin Mortensen en Michal Golas.

Selectie GP d’Argovie (1.HC)
Romain Feillu, Stephane Rossetto, Michel Golas, Marco Marcato, Wout Poels, Rob Ruygh, Joost van Leijen en Lieuwe Westra.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone