Voor Mathieu van der Poel begint de Tour nu pas – WielerFlits Update #6

woensdag 6 juli 2022 om 13:30
Video

De Tour de France is aangekomen bij een etappe die weleens van grote betekenis kan zijn: de kasseienrit naar Wallers-Arenberg. De coureurs krijgen in het noorden van Frankrijk maar liefst elf kasseienstroken voor de kiezen. Sommige renners zullen met een bang hartje naar de stroken trekken, maar voor anderen zal het voelen als een speeltuin!

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

In de WielerFlits Update blikken onze verslaggevers Raymond Kerckhoffs en Maxim Horssels vooruit op de vijfde etappe in de Tour de France 2022. Ze bespreken de mogelijke gevechten die eraan zitten te komen: krijgen we een duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel en een strijd tussen Tadej Pogacar en Primoz Roglic? Kijk en luister snel!

Beluister de podcast :

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

2 Reacties

Fifty 6 juli 2022 om 11:23

Hij ging vrijdag al voor winst. In dat kader toch een beetje lulkoek he.

0
Alfons Haavers 6 juli 2022 om 11:36

Vind dit toch wel aangename updates.

VdP heeft het er bij Sportwereld inderdaad over dat hij zich niet heeft geroerd in de vorige ritten, en alles op vandaag zet. Dus op zich is dit wel goed nieuws voor de kasseien.

Feit dat ie te teleurgesteld was om te reageren gisteren, kan dan verklaard worden doordat de glorietocht van Wout toch wat steekt bij hem. Kan dan wel een stimulans zijn om vandaag zelf te proberen uithalen, mits hij de benen heeft uiteraard.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone