Visbeek en Vaughters reageren verbaasd op gerucht over interesse in Quintana

donderdag 24 november 2022 om 19:44
Visbeek en Vaughters reageren verbaasd op gerucht over interesse in Quintana

foto: Cor Vos

Eerder vandaag meldde het Colombiaanse Antena 2 dat Nairo Quintana kan rekenen op de interesse van twee WorldTeams. Het zou gaan om Intermarché-Wanty-Gobert en EF Education-EasyPost. Vanuit beide ploegen is inmiddels verbaasd gereageerd op het gerucht.

Aike Visbeek, performance manager bij Intermarché-Wanty-Gobert, liet op Twitter blijken dat hij niets weet van een eventuele overstap van Quintana naar zijn team. “Ik ben nauwelijks hersteld van het terugbrengen van de rust na Cristiano’s vermeende komst, en nu hebben we Nairo…”, verwees hij grappend naar een eerdere tweet van Intermarché-Wanty-Gobert. Daarin presenteerde de Belgische ploeg zogenaamd topvoetballer Cristiano Ronaldo, die in een interview had aangegeven dat hij zich niet meer thuis voelt bij zijn club Manchester United.

Ook Jonathan Vaughters, de teammanager van EF Education-EasyPost reageerde via Twitter. “Uh. Hmm. Dit is de eerste keer dat ik hier van hoor. Het zou lastig kunnen worden, aangezien ons rooster voor volgend seizoen al vol is”, schreef de Amerikaan met een ironische toon.

Quintana werd in augustus gediskwalificeerd in de Tour de France, waarin hij zesde werd, na een positieve test op tramadol. Deze pijnstiller staat niet op de verboden middelenlijst van de WADA, maar is wel verboden door de UCI. Quintana ging nog in hoger beroep tegen deze diskwalificatie, maar dit werd door het CAS afgewezen. Nadat begin oktober naar buitenkwam dat de Colombiaan Arkéa-Samsic verlaat, is nog steeds onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Zelf liet hij al wel weten dat hij in 2023 zal uitkomen op WorldTour-niveau.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Polleke 25 november 2022 om 07:56

NQ gaat “gewoon” terug naar Movistar, is nog immens populair in zijn thuisland waar Movistar een belangrijke afzetmarkt heeft, Ledanois is er al om hem rugdekking te geven voor het geval Movistar zijn jaarlijks blik drama wil opentrekken…

1
Martijn Arensman 24 november 2022 om 20:36

Nairo lijkt wel desperate. Elke nieuwe dag laat hij zich aan een andere ploeg linken.

0
Romāns Vainšteins 24 november 2022 om 21:49

Kunnen al die lui niet gewoon een tweetverbod krijgen?

0
Fast Freddy 25 november 2022 om 11:51

Of gewoon tweets op twitter laten en niet overnemen in andere media… Dan zoeken ze het daar maar lekker uit samen met leipe Elon.

0
Kerstie 24 november 2022 om 19:53

Aike heeft wel humor

-1
Steven_E 24 november 2022 om 21:30

Maar geen voetbalkennis #cristiano

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Populair

Materiaalzone