Vijf fietsen van Lotto Soudal gestolen in Thüringen Ladies Tour

vrijdag 27 mei 2022 om 11:26
Vijf fietsen van Lotto Soudal gestolen in Thüringen Ladies Tour

Ter illustratie - foto: Cor Vos

De ploeg van Lotto Soudal in de Internationale LOTTO Thüringen Ladies Tour stond vandaag een onaangename verrassing te wachten. Het Belgische team was namelijk het slachtoffer geworden van een fietsendiefstal.

Lotto Soudal deelde het nieuws vanochtend zelf mee via social media. Vijf fietsen van rensters in de Duitse etappekoers zijn gestolen. De ploeg roept zijn volgers op alert te zijn als de racefietsen ergens te koop staan. “Neem contact met ons op als je misschien iets gezien of gehoord hebt, of als ze te koop worden aangeboden.”

Ook de organisatie van de Duitse ronde maakt melding van de fietsendiefstal. Op social media schrijft zij: “Vrijdagnacht zijn vijf hoogwaardige racefietsen van de Lotto Soudal-ploeg gestolen. De fietsen van het merk Ridley Bikes stonden in een camper die op een parkeerplaats van een hotel in Weimar werd opengebroken.”

Het team begon met de Belgische vrouwen Eefje Brandt, Mieke Docx, Esmee Gielkens en Sterre Vervloet en Mijntje Geurts en Kylie Waterreus uit Nederland aan de zesdaagse tour. Ondertussen heeft Brandt de koers al verlaten. De Internationale LOTTO Thüringen Ladies Tour duurt nog tot en met zondag.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Steven_E 27 mei 2022 om 12:11

Komen daarom niet op de markt, maar dienen mogelijk om te kweken met een mannetjesfiets.

ikweetniet 27 mei 2022 om 13:09

is ook niet echt slim om fietsen in een camper te stoppen , vraag een zaaltje in het hotel of stop de fietsen op de rensters hun kamer , deuren en vensters van een camper zijn heel simpel te openen

SterreThijssen1 29 mei 2022 om 09:59

Maar als je de gordijnen van de camper toch dicht doet verwacht niemand dat daar fietsen instaan

Headlines

Materiaalzone