Vermeltfoort na tweede plaats: “Kon dit resultaat goed gebruiken”

Vermeltfoort na tweede plaats: “Kon dit resultaat goed gebruiken”

foto: Sirotti (archief)

zondag 17 juni 2018 om 18:32

Coen Vermeltfoort is blij met zijn tweede plaats in de Elfstedenronde. De sprinter van Roompot-Nederlandse Loterij moest in Brugge enkel Adam Blythe voor zich laten in de massaspurt. “Het was een beetje een chaotische sprint, omdat het een zware wedstrijd is geweest”, reageert Vermeltfoort bij Cycling.be.

“Daardoor viel het toch een beetje stil en dan komen ze hard van achteren”, beschrijft onze landgenoot de sprint. “Ik zat goed geplaatst in de laatste bocht. Wanty-Groupe Gobert ging op kop, maar dat was te vroeg. Op het moment dat Adam over mij heen komt, schuif ik met hem mee en toen gingen we tegelijk aan. Ik kon in zijn wiel mee, maar de streep kwam te vroeg om nog iets te proberen.”

Vermeltfoort vertelt dat hij onderweg ook nog in de aanval was gegaan en ook nog een keer van fiets moest wisselen na pech. “Dat was er net te veel aan, maar ik kon dit resultaat goed gebruiken. Het gevoel is goed de laatste weken. Het is fijn dat je een keer een goede uitslag op kunt plakken”, aldus de Brabander.

Dit artikel delen:

3 Reacties

JaBo 17 juni 2018 om 19:17

Prima Coen en nu doorpakken anders kan het avontuur wel eens snel afgelopen zijn.

0
assen 17 juni 2018 om 19:23

Jammer dat MvdP niet voor Zichzelf sprintte.

0
rennerske 17 juni 2018 om 19:40

@ assen
Inderdaad, de nieuwe Sagan moet Blythe en Vermeltfoort toch wel kunnen hebben.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone