Vermeltfoort: “Beschouw mezelf zeker als sprinter, maar heb meer in mijn mars”

Vermeltfoort: “Beschouw mezelf zeker als sprinter, maar heb meer in mijn mars”

foto: Léon van Bon / Topcompetitie

vrijdag 13 januari 2017 om 12:38

Coen Vermeltfoort won afgelopen seizoen de Topcompetitie en dwong daarmee een contract bij Roompot-Nederlandse Loterij af. Met een eenjarig contract is het voor de Vlijmenaar het jaar van de waarheid. “Dat is inherent aan topsport”, vertelt hij aan WielerFlits.

Scoren in Nederland, België en Frankrijk
Hoewel er in 2017 meerdere snelle landgenoten bij de oranje brigade onder contract staan, wil Vermeltfoort zijn kansen pakken. “In de 1.1- en 2.1-wedstrijden hoop ik voor ereplaatsen en af en toe de winst mee te doen. […] Ik beschouw mezelf zeker als sprinter, maar ik denk dat ik nog wel meer in mijn mars heb. Vooral in de wedstrijden in Noord-Europa – Nederland, België en Frankrijk. In de zware koersen hoop ik extra te kunnen excelleren. Ik wil zeker mijn kansen gaan pakken.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

LutsenkoFan 13 januari 2017 om 18:51

Ik denk dat het weer nét niet gaat worden voor onze Coen… Al hoop ik het tegengestelde.

maklukzat 13 januari 2017 om 19:47

Gaat lastig worden voor hem. Veel zal hij niet meer te leren hebben en veel progressie maak je op die leeftijd ook niet meer. Een rol als wegkapitein zou op termijn wel wat voor hem kunnen zijn, als goede uitslagen uitblijven.
Ben benieuwd.

ewoedski 13 januari 2017 om 20:37

Volgens mij is het bij Coen gewoon een kwestie van vertrouwen geven en motiveren dan wint hij ieder jaar wel ergens een semi klassieker

Headlines

Materiaalzone

Populair