Verhoeven: “Vanmarcke heeft een topwedstrijd gereden”
foto: Sirotti
zondag 10 april 2016 om 19:10

Verhoeven: “Vanmarcke heeft een topwedstrijd gereden”

Nico Verhoeven voelt zich goed na Parijs-Roubaix. Tegen WielerFlits doet de ploegleider van LottoNL-Jumbo zijn verhaal. Kopman Sep Vanmarkce werd vierde, daarnaast haalden alle renners van de ploeg de eindstreep. Daarmee was de Nederlandse formatie de enige die compleet Roubaix haalde.

Sep Vanmarcke heeft een topwedstrijd gereden”, aldus Verhoeven. “Als ik terugkijk op de wedstrijd, met name met de ploeg, dan zaten we goed vertegenwoordigd op bepaalde punten. In de verre finale is het man-tegen-man, daar bleek hij de sterkste te zijn”, vertelt de ploegleider over de kasseistroken. “Maar daar had hij de pech dat de achtervolgers bij elkaar bleven.”

Wil je niets missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal. Kijk elke dinsdagavond om 20.00 uur naar WielerFlits Live, de enige wielertalkshow van Nederland!

RIDE Magazine
31 Reacties
Sorteer op:
11 april 2016 05:13
Knappe prestatie van Sep en het TLJ team!
11 april 2016 07:36
Wat was er precies zo knap van het team? Dat ze toevallig met heel het team aan de goede kant van de valpartij zaten? Martin was zowat de enige die kopwerk deed en 1 strook later waren ze allemaal gelost en moest vanmarcke in zn eentje terug naar voren rijden.
11 april 2016 09:39
@EricV:
Ze zaten dus als enige met zn allen op de goede plaats. Niet helemaal onbelangrijk in dit soort koersen.

Overigens rijdt TLJ en voorgangers altijd sterk in Parijs-Roubaix, helaas is er maar 1 van per jaar...
11 april 2016 10:42
Off-topic: Raymond Kerckhoffs zegt dat Vanmarcke vertrekt aan het eind van het seizoen.
11 april 2016 13:32
Als ie had gewonnen, was het echt de perfecte wedstrijd geweest en uniek voor zo'n koers waar je zoveel tegen kunt komen..
11 april 2016 18:42
Ik vond Vanmarcke zoals wel vaker vrij dom koersen in de finale! Op de verkeerde momenten met je krachten smijten is over het algemeen niet het recept om klassiekers te winnen. Ik moet nog zien dat hij ooit een grote klassieker wint.

Reacties zijn gesloten.