Veldritten Rucphen en Hamme wisselen toch niet van datum

maandag 16 november 2020 om 13:13
Veldritten Rucphen en Hamme wisselen toch niet van datum

Ter illustratie - foto: Cor Vos

Eerder deze maand werd bekend dat de Flandriencross van Hamme en de veldrit van Rucphen, die beide voor januari gepland staan, van datum wisselden. Nu blijkt de verandering toch te zijn teruggedraaid.

Op de crosskalender gaat de Rectavit Flandriencross van Hamme, de zesde manche van de X²O Badkamers Trofee, terug naar zaterdag 23 januari. De Internationale Cyclocross van Rucphen is weer naar zondag 17 januari verplaatst.

Beide crossen zijn op televisie te zien. De Flandriencross is te volgen op Sporza en Eurosport, de veldrit van Rucphen wordt rechtstreeks uitgezonden op Telenet Play Sports en Eurosport. Bekijk ook de aangepaste veldritkalender.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Lance4eva 16 november 2020 om 13:22

Goddank.

0
Wheely 16 november 2020 om 13:34

Dit moeten we vieren!

0
Theo Bovengemiddelkamp 16 november 2020 om 16:31

Is Rucphen eigenlijk nog de enige Nederlandse losse cross die we hebben? Hoogerheide en Hulst zijn Wereldbeker, Rosmalen was EK, Gieten is Superprestige. And that’s it? Of zie ik er eentje over het hoofd?

Wat is er gebeurd met Valkenburg, Suurhuisterveen, Den Bosch, Harderwijk, Kerkrade, Rijsbergen, St Michielsgestel, Zeddam en …..?

Je zou best een mooi criterium met een aantal van deze crossen kunnen organiseren. Samen sponsors zoeken, samen tv-rechten verkopen, samen startgelden betalen.

0
Arie den Blanken 16 november 2020 om 19:30

Een mooi idee dat echter tot mislukken gedoemd is zolang er door de NOS niet zoveel aandacht wordt besteed zoals ze al jaren doen aan het saaie schaatsen.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone