“VDB kan misschien nog wel een klassieker winnen”

woensdag 7 oktober 2009 om 10:53

Een bloedwaarden-programma op het internet moet Franck Vandenbroucke weer aan de ploeg helpen. De Italiaanse arts die hem daarbij moet helpen, heeft nu verteld dat hij alle vertrouwen heeft in ‘VDB’.

“Ik zag Frank op het WK in Mendrisio. Hij zag er goed uit, fysiek, maar vooral mentaal”, zegt Aldo Sassi in La Gazzetta dello Sport. “Als hij echt wil, ben ik ervan overtuigd dat Frank nog een paar jaar kan meerijden op het hoogste niveau en misschien nog een klassieker kan winnen.”

“Ik heb met grote Mapei-baas Giorgio Squinzi gesproken en die ziet een nieuwe samenwerking ook wel zitten. Iedereen verdient een tweede kans. Maar wel op voorwaarde dat Vandenbroucke ons kan overtuigen van zijn hervonden sereniteit en een garantie van maximale transparantie kan bieden”.

De zoektocht naar een ploeg voor 2010 duurt intussen voort. “Een aantal teams heeft een voorstel gedaan, nu is het aan ons om ze te bekijken. Het zal echter niet simpel worden. Voor Frank telt vooral welke wedstrijden hij kan rijden. Dan wordt het al moeilijker,” zegt de manager van Vandenbroucke in de Gazet van Antwerpen.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair