Vanmarcke niet naar Etixx-Quick-Step

maandag 25 juli 2016 om 08:19
Vanmarcke niet naar Etixx-Quick-Step

foto: Sirotti

Etixx-Quick-Step zal niet de nieuwe ploeg worden van Sep Vanmarcke. De Belg van LottoNL-Jumbo heeft dat laten weten in Vive le Vélo, waar hij gisteren te gast was. Zijn ploeg voor volgend seizoen wil hij nog niet onthullen.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!
“We hebben een gesprek gehad maar het werd nooit echt concreet”, zegt Vanmarcke. “Het was ook maar voor één jaar en ik heb liever voor een langere termijn. Ik heb gewacht tot al mijn opties duidelijk zijn. Binnenkort ga ik beslissen.”

Vanmarcke sloot de Tour de France af als 104e.

Dit artikel delen:

54 Reacties

RikkyG 26 juli 2016 om 02:16

Valgren – Astana
Majka – Bora
Kreuziger – Katusha
(Althans volgens de geruchten)

0
ShutUp 26 juli 2016 om 08:46

@JanJanssen: je punt is ?? Zo slecht zit Vanmarcke niet bij TLJ? Tja, ik zou het wel weten in zijn plaats hoor als Astana of Lotto-Soudal een voorstel doet. Hebben een veel betere kern voor de voorjaarsklassiekers waarbij ze Vanmarcke kunnen omringen met enkele geode knechten die ook een finale aankunnen.

Wat betreft BMC heb je gelijk en is Vanmarcke niet alleen kopman, behalve in Roubaix eventueel waar ze wel voluit zijn kaart zouden trekken denk ik.

0
Gebruikersnaam 26 juli 2016 om 10:32

@Team Spaak

Boom kan PR winnen, RvV gaat echt niet gebeuren.

0
toke 27 juli 2016 om 02:16

Ik hoop dat lotto Jumbo zijn kans niet voorbij laat gaan met het binnen halen van Nederlands grootste talent Luc van de Ven ……Nu als junior al 2x winnaar van de ronde van vlaanderen en 1x Parijs Roubaix…….Het zal een gemiste kans zijn als men Luc niet nu al een contract aan bied

0

Headlines

Populair

Materiaalzone