Kijk nu WielerFlits Live met Michael Boogerd en Aart Vierhouten terug

woensdag 10 mei 2017 om 07:30

Het eerste weekend van de Giro d’Italia zit erop. De sprintetappes hebben genoeg stof doen opwaaien om na te bespreken. Deze week deden we dat met oud-wielrenners Michael Boogerd en Aart Vierhouten.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier!
Bestel nu jouw exemplaar

We wierpen een extra blik op de Nederlandse klassementsrenners, waarvoor we gingen bellen met Sunweb-renner Tom Stamsnijder. Ook Lotto Soudal-coureur Moreno Hofland kwam in de uitzending om over André Greipels zege te praten.

Meedoen met de uitzending?

Vragen voor onze gasten? Laat het weten via #WFLive op Twitter. Gebruik die hashtag ook om mee te spelen met de prijsvraag.

We beginnen vanavond om 20.30 uur. De uitzending is rechtstreeks te zien op ons YouTube-kanaal, onze Facebook-pagina, en natuurlijk hier op WielerFlits.nl.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

49 Reacties

Arry1337 8 mei 2017 om 21:24

Wissel Aart maar om met Nico :o

Baukema Tomoulin 8 mei 2017 om 21:27

Andere tijden sport 2030: de vloek van de 100ste giro.
Wat een Italiaans feest had moeten worden loopt uit op een regelrechte ramp voor het land van de pizza&pasta. Geen enkele trui of etappe overwinning, wet van Murphy etc.
Achteraf blijkt dit slechts een incident te zijn, het Italiaanse wielrennen is steady & goed en kan de toekomst aan. Op die ene jubileum giro na dan…

Stoempert 8 mei 2017 om 21:35

Mooie uitzending! Goede gasten, stijgende lijn mannen, ga zo door!

Lowland 8 mei 2017 om 21:41

erg van genoten! top uitzending. begin gemist omdat hij het niet op youtube deed

Wheely 8 mei 2017 om 21:52

Zelfde ervaring als Lowland maar uiteindelijk kwam het goed, nu nog even het begin terugkijken. :)

schipperaar 8 mei 2017 om 22:24

Van aart kwam niet echt op dreef "of ie nog ploegleider wil zijn", komen we niet ver mee.
Boogert was de enige met toevoegende waarde wederom, Moreno heeft jarenlang tussen wal en schip gehangen waar Greipel en Degenkolb, naast sprinten, ook nog klassiekers aankunnen, indirect verwijt naar Tlj.
Door zijn klasse ziet ie ook wat andere renners wel of niet aankunnen wat veel ploegleiders missen.
Nog altijd geen dames noch appeltaart, blijft steriel.

LutsenkoFan 8 mei 2017 om 22:29

Ik vind dat de “4e man”, de meest linkse in elke uitzending. Een beetje uit het beeld zit, als mannen tegenover elkaar zitten zal discussie (lijkt mij) ook wat makkelijker ontstaan. Nu zit Youri een beetje in de rug van Michael Boogerd.

Nu viel dat wel mee omdat Youri zelf ook bij wielerflits zit denk ik.
maar andere weken viel me dit wel op.

Retro Lex 8 mei 2017 om 22:40

@ Redactie
Ik heb geprobeerd terug te kijken. Maar bij mij hapert het teveel. Dat is niet vol te houden om te kijken. Het lijkt wel of ze allemaal stotteren
Of dit bij mij ligt of aan de stream weet ik niet

vinnievidefietsen 8 mei 2017 om 22:43

“Pozzo, die kleine smeerlap”, haha, die Boogerd, mooi dat commentaar van hem!

klootje kriekeljon 8 mei 2017 om 23:04

Weer heerlijk uurtje geluisterd naar interessante wielerpraat. Technisch nog steeds niet perfect, maar dat komt vanzelf wel goed. Maxim groeit in zijn rol als aangever, die je niet moet onderschatten..
Zou dit op tv zijn, met een enorm budget er achter dan heb je een prima programma. Erg de moeite waard om te kijken.

Schippie, Vierhouten viel mij juist niet tegen, altijd verstandige praat. Luister er graag naar. En Boogerd bewijst natuurlijk elke aflevering weer een hele sterke vaste tafelgast te zijn.

Dusbaba 8 mei 2017 om 23:06

Tip: volgende keer het glas van Boogerd bijvullen als hij steeds zo moet hoesten.

schipperaar 8 mei 2017 om 23:25

@lutso
Tafel zou rond kunnen zijn en alle vier in beeld voor wat meer interactie.
@kk
Heb hem niet zo gekend als coureur maar het ging meer om de vraag waar eigenlijk niemand iets aan heeft.
Vraag zelf al weken naar voedings/kook/eetgewoonten maar nog altijd zonder succes, is daarom dat vrouwen misschien iets toe kunnen voegen omdat veel mannen niet verder komen dan een omeletje.

El-Imbattide 8 mei 2017 om 23:29

Super tof weer, gaat steeds beter. De volgende probeer ik live te volgen.

Sephiroth 9 mei 2017 om 09:14

jemig schipperaar… veel mannen niet verder komen dan een omeletje en daarom vrouwen will horen?? echt kom eens onder die steen vandaan. Tegenwoordig is dat verschil een stuk kleiner (Genoeg meiden die niet verder komen dan een eitje, en genoeg jongens die meest culinaire gerechten kunnen toveren. Luiheid is eerder een probleem).

IlPirata 9 mei 2017 om 10:17

Leuke uitzending weer. Ga zo doorrrrr mannen van WF.

Zjoske 9 mei 2017 om 12:12

Kan schipperaar niet een keer als tafelgast uitgenodigd worden?
Ben serieus benieuwd naar zijn verhalen/anekdotes en kijk op de wereld (van het wielrennen).

aapdedino 9 mei 2017 om 12:15

Boeiende uitzending. Geluid is steeds beter, alleen het gesprek met Hofland kon ik niet verstaan helaas. Goed dat Youri erbij zat, veel kennis van zaken en stelt ook goede, extra vragen aan de anderen. Mag vaker. Is ook fijn voor Maxim denk ik. Maxim, die ook complimenten verdient voor deze uitzending. Ga zo door!

Verweggistan 9 mei 2017 om 19:01

@Youri en anderen: Zo’n schorsing van een ploeg gaat niet automatisch direct in bij twee postitieve b-stalen. De schorsing moet door een speciaal UCI-commissie worden bepaald en de ploeg heeft recht op verdediging enz. (net zoiets als de KNVB ook zo’n arbitragecommissie heeft). Team Elkov had in november/december 2 dopinggevallen en is per 1 mei geschorst.

Verweggistan 9 mei 2017 om 20:02

Ik was vorige week wat kritisch, maar Maxim heeft zich enorm goed herpakt, beste aflevering tot nu toe; ook dankzij de gasten die wat meer onderlinge interactie hadden ipv verhoord werden ;). Mooie anekdote van Vierhouten over de Vierdaagse van Duinkerken :).
één tip nog: De gasten aan het begin wellicht even kort voorstellen. Dat Vierhouten oud-coureur is geweest bij Rabobank en de Belgische Lotto en bondscoach bij de beloften is geweest (daarom Hofland kende van de Avenir);

Youri IJnsen 9 mei 2017 om 21:41

@Verweggistan
Dat weet ik uiteraard. Maar de vraag was of ze niet helemaal uitgesloten moesten worden ;)

Kaasjekaas 10 mei 2017 om 02:54

Zeer goed bezig, complimenten voor jullie allemaal

Secondant 10 mei 2017 om 08:45

Mannen, ik heb dit alles even teruggekeken: mijn complimenten. Jullie groeien per uitzending, ga zo door! Wederom 3 leuke tafelheren, en ook Maxim Horssels groeit duidelijk in zijn rol. Top! Zo te zien groeien ook de (niet onbelangrijke) kijkcijfers, dus blijf hier a.u.b. mee doorgaan!

reusjen 10 mei 2017 om 11:46

ik vond het een goede uitzending, het dreigde zelfs even een discussie te worden, helaas werd deze in de kiem gesmoord doordat maxim meteen overschakelde op een ander onderwerp. Misschien een tip voor maxim om meer vanuit je zelf de vragen te stellen dan vanuit een algemeen perspectief. Verder erg tof dat er live telefoongesprekken en goede interviews uit de koers zijn. de telefoongesprekken alleen nog iets beter timen dat ze je niet overrompelen en je ze dus kunt inpassen in een relevant onderwerp.

Youri IJnsen 10 mei 2017 om 12:17

@Reusjen
Dat heeft ook deels te maken met het tijdstip waarop de renners kunnen en de verbinding. Omdat je live zit, veroorzaakt dat wel eens problemen wat betreft timing. Maar ik denk dat dit prima opgelost is zo.

  • 1
  • 2

Headlines

Materiaalzone

Populair