WielerFlits Live #6 met Kai Reus & Flavio Pasquino
WielerFlits Live #6
vrijdag 4 maart 2016 om 06:30

WielerFlits Live #6 met Kai Reus & Flavio Pasquino

In WielerFlits Live #6 was niemand minder dan Kai Reus te gast. De Nederlandse smaakmaker in Omloop Het Nieuwsblad kwam uitgebreid terugblikken op zijn vluchtpoging in de eerste Vlaamse semi-klassieker van het jaar.

Uiteraard werd er ook aandacht besteed aan de prestaties van de Nederlandse ploegen. De stelling van de week luidde: LottoNL-Jumbo kan tevreden terugkijken op het Vlaamse openingsweekend. In de uitzending zag je de reacties en de uitslag van de poll. [poll id=”186″]

Met Flavio Pasquino, initiatiefnemer van de Topcompetitie, werd vooruit geblikt op de Topcompetitie én de Ster van Zwolle. Ook Flavio was te gast in de studio. En heb jij al gehoord van de Napoleon Games Cycling Cup.. Nee? Kijk dan zeker, want VTM-wielerjournalist Merijn Casteleyn praat je bij over dit nieuwe Belgische regelmatigheidsklassement. Dit en nog veel meer in WielerFlits Live #6.

Wil je niets missen? Abonneer je dan direct op ons YouTube-kanaal.

RIDE Magazine
33 Reacties
Sorteer op:
2 maart 2016 01:26
Ik heb een uur lang (of hoe lang duurde het?) geboeid geluisterd! Fijne gasten met een goed verhaal.
2 maart 2016 11:09
Leuke aflevering, met interessante gasten. Je kon zien dat Kai Reus en Flavio het gewoon naar hun zin hadden, dan doe je iets goed als gastheren.

Waar die enorme recensies voor nodig zijn begrijp ik niet helemaal, tot en met kritiek op de vloerbedekking...
2 maart 2016 11:41
@tendam

Iets met in de trant van vrijheid van meningsuiting. Als mensen een mening hebben over het vloerkleed en ze dat willen uiten, dan mogen ze dat. Zolang het maar ergens op gestoeld is. Complete onzin hoeven we inderdaad niet aan te horen.
2 maart 2016 11:49
Alle reacties zijn welkom en smaken verschillen. Wél of geen tafel? De meningen zijn er over verdeeld. Wij kunnen niet alles aanpassen, maar samen, en dan bedoel ik heel de WielerFlits community, wel de show iedere uitzending een beetje beter maken. Zo zal deze 'irritante krullebol' volgende keren zijn eigen vragen niet meer beantwoorden. ;)
2 maart 2016 16:59
Pasquino maakte het wel wat mooier dan het is.

Het Quickstep protocol betekent dat je begint met 100 watt en elke 8 minuten er 40 watt bij doet. Reinders trapte dus niet een uur lang 500 watt maar haalde de 500 watt. Dat is toch echt iets anders. Je kunt namelijk best een tijdje in de verzuring trappen, zijn FTP ligt dus niet op 500.

Overigens nog best een goede waarde maar de 6 watt per kilo haalt hij toch echt niet..
2 maart 2016 22:44
Top uitzending, en kijk zeker uit naar de Ster van Zwolle.
2 maart 2016 23:15
De stelling vond ik trouwens wel lastig. Als je 4e wordt in Kuurne en met 3 man in het Peloton zit in de omloop heb je het zonder Vanmarcke en zonder Hofland die uitviel door pech best goed gedaan. Maar geen 1 keer zaten ze er echt bij als er een demarrage van de grote mannen was.
2 maart 2016 23:52
Sportief Maxim. Bekijk maar eens wat presentatoren die zich mengen in discussies of laten zien dat ze er zelf ook een hoop vanaf weten (ene J v Gelder is er heel erg in). Dat wil je niet :)

Reacties zijn gesloten.